Foreningshjemmeside

Foreningshjemmeside – Integrerede online løsninger sparer tid og penge.

Vest Administrationen tilbyder markedets bedste online system, der er udviklet specielt til boligforeninger. Det er en fuldt integreret online løsning, der gør bestyrelsesarbejdet nemmere, og som gør kommunikationen til beboerne endnu bedre.

Vest Administrationen sørger for at vedligeholde og opdatere dokumentarkivet for hver enkelt forening, så dokumenterne er nemt tilgængelige døgnet rundt for både bestyrelse og beboere. På den måde er alle relevante dokumenter såsom vedtægter, referater, regnskaber osv. samlet på en overskuelig måde til, når du har brug for oplysninger. Dokumenterne er placeret på en sikker server, og der foretages dagligt back up.

Den integrerede foreningshjemmeside og nyhedsbrev-funktionen, som også er en del af online systemet, gør at det er nemt at kommunikere til beboere og profilere foreningen på en flot og professionel måde.

Vest Administrationens online løsninger er meget brugervenlige og kan benyttes af alle med computer og internetadgang. Der medfølger skabeloner, så du er i gang i løbet af kort tid. Systemet tillader selvfølgelig, at du kan redigere i tekst og billeder enkelt og hurtigt, så foreningen kan præsenteres flot og imødekommende. Da systemet i princippet kan betjenes af alle, er det slut med at være afhængig af en superbruger, og skulle der være spørgsmål, så står vi altid klar med hjælp og gode råd.

Værd at vide:

Direkte online adgang til alle de dokumenter i vort arkiv, som hører til jeres forening, lige fra regnskaber til referater og vedtægter m.m. Vores ISO certificerede kvalitetssystem sikrer, at der er styr på sagerne. Det letter bestyrelsesarbejdet og styrker kommunikationen til beboerne.

Læs mere om foreningshjemmesiden her
Find din foreningshjemmeside her

Vælg blot din forening i rullemenuen her på siden og tryk på “Gå til side”. Den valgte side åbner i nyt vindue.

Selvbetjening


Vælg din forening på listen og få adgang til din forenings dokumenter og regnskabsdata døgnet rundt: