Kom godt fra start med jeres byggesag

”Vi stod overfor en større nødvendig renovering af blandt andet vores faldstammer og var i bestyrelsen lidt usikre på, hvordan vi lige skulle gribe den proces an. Det gav derfor en stor tryghed og lettelse af vores bestyrelsesarbejde, at Vest Administrationen havde en step-by-step proces, vi kunne følge,” siger næstformand, Hanne Nistrup, fra ABF Ordrupvej 35 A-F.

 

Tiden var inde til ny vedligeholdelsesplan

Foreningen havde været plaget af flere vandskader på grund af ældre, tilstoppede faldstammer. Med et hus fra 1934 og en vedligeholdelsesplan fra 2006 var tiden inde til at få udarbejdet en ny, der kunne give bestyrelsen et overblik over omfanget af den byggesag, de stod overfor.

De skulle træffe beslutninger om, hvorvidt foreningen, udover nye faldstammer, skulle have nyt tag, nye vinduer m.m.. Finansieringen og ikke mindst konsekvenserne for huslejen og andelsværdien skulle afdækkes, inden en endelig plan kunne fremlægges på foreningens generalforsamling.

 

Beboermøde inden generalforsamling

”Især afholdelsen af beboermødet, tror jeg, var med til, at vi på generalforsamlingen fik en hurtig og smidig afstemning af bestyrelsens oplæg til vores forestående renoveringer. Beboermødet gav alle en mulighed for at stille spørgsmål både til Vest Administrationen og vores rådgivende ingeniører, der var repræsenteret på mødet. Det fungerede virkelig godt. Op til beboermødet havde Vest Administrationen fungeret som tovholder på indkaldelse til møder med relevante byggetekniske rådgivere, udarbejdet budgetter og vejledt os omkring finansieringsmuligheder, så vi følte os godt klædt på,” siger Hanne Nistrup. ”Vi kan varmt anbefale at tage Vest Administrationen med på råd i forbindelse med en forestående byggesag,” slutter hun.

 

Kig under fanen Byggestyring for at finde tips til jeres byggesag.

 

Du er naturligvis velkommen til at kontakte Kent Friis Petersern , der er leder af vores specialistafdeling for byggestyring.

Kent Friis Petersen

Telefon: 33 24 61 26

E-mail: kfp@vestadm.com

 

« Tilbage til oversigt

Log på ProBo


Klik på linket nedenfor og log på din ejendoms ProBo, hvor du kan hente ejendommens nøgledokumenter m.m.


https://probo.dk/

Hvad leder du efter?


Brug formularen til at finde det du søger i vores mange artikler omkring andelsboliger, ejerboligforeninger og ejendomsadministration: