Ny advokat hos Vest Administrationen

Vi har fået ny advokat i ejendomsadministration, vores ejendomsadministrator Hanne Pedersen blev den 4. januar udnævnt til advokat af Justitsministeriet.  Vi ønsker hende et stort og velfortjent tillykke. Hanne er uddannet jurist og har siden 2007 arbejdet som ejendomsadministrator hos os. Her varetager hun den daglige ejendomsadministration med en portefølje af 30 foreninger bestående af ejerforeninger, andelsforeninger og gårdlaug.

Hanne står også for alle vore eksklusionssager, inkassosager og tinglysning. I Vest Administrationen har vi nu to advokater, som står parat til at hjælpe jer med stort og småt.

 

Hvordan bliver man advokat?

For de nysgerrige er her lidt om, hvad der skal til for at blive advokat. I Danmark kræver det en juridisk kandidateksamen at blive advokat og mindst tre års arbejde med praktisk juridisk virksomhed (som regel som advokatfuldmægtig) og en beskikkelse af justitsministeren til at føre sager for domstolene. Betingelserne for at blive advokat er fastsat i retsplejeloven.

Det er en forudsætning for at opnå advokatbestalling, at kandidaten har gennemgået den teoretiske advokatuddannelse (der udbydes af Advokatsamfundet) og både har bestået den teoretiske advokateksamen og en prøve i retssagsførelse. Hannes prøve i retssagsførelse var en konkret sag for vores største andelsboligforening.

Hanne bestod prøven med bravour og vandt i tilgift hertil (naturligvis) også sagen for foreningen. Advokattitlen er en beskyttet titel, og personer, der ikke har fået beskikkelse som advokat, må ikke betegne sig sådan eller med en lignende betegnelse, der kan forveksles med advokat. Retsplejeloven angiver bødestraf for overtrædelse af dette.(kilde: udpluk fra Wikipedia og Vest Administrationens egne arkiver).

 

« Tilbage til oversigt

Log på ProBo


Klik på linket nedenfor og log på din ejendoms ProBo, hvor du kan hente ejendommens nøgledokumenter m.m.


https://probo.dk/

Hvad leder du efter?


Brug formularen til at finde det du søger i vores mange artikler omkring andelsboliger, ejerboligforeninger og ejendomsadministration: