Slut med store ringbind!

Nu kan der komme en ende på papirer og mapper over alt i forbindelse med jeres ejendomsadministration – Vest Administrationen siger; slut med store ringbind!

Bestyrelsesposter, som for eksempel formand i en ejer- eller andelsforening, kan godt betyde, at du må rydde reolplads til en hel del store tykke ringbind. Men faktisk kan mange af mapperne nedlægges. Vidste du for eksempel, at I på jeres foreningshjemmeside finder vedtægter, regnskabsoplysninger helt ned på bilagsniveau, byggesagsdokumenter, købs-/salgsaftaler m.m.. Det hele ligger online kun få klik væk.

Vidst du, at du som beboer også kan finde:
– Husorden
– Generalforsamlinger
– Regnskaber
– Budgetter
– Forsikringer
– Vurderinger
– Tilstandsrapporter
– Byggesager
– CVR
– BBR

At du som bestyrelsesmedlem udover ovenstående finder:
– Lejekontrakter
– Samarbejdsaftaler
– Skøde

 

Kan jeg se et specifikt bilag?
Ja, som bestyrelsesmedlem kan du se alle jeres regnskabsoplysninger helt ned på bilagsniveau. Du kan downloade – Guide til perioderegnskaber på hjemmeside. Under fanen hjemmesider finder du meget mere information.

 

Spar tid, penge og naturen
Ved at nedlægge mapper sparer I både tid, omkostninger til kontorartikler og naturen. Vi sikre, at alle de dokumenter vi har om jeres forening bliver scannet og lagt på jeres hjemmeside. På den måde kan I døgnet rundt komme til jeres dokumenter. I kan også selv oprette mapper og lægge dokumenter op.

Du er altid velkomme til at tage fat i jeres ejendomsadminstrator, hvis du ønsker en uddybning.

Oversigt over medarbejdere.

 

 Tilbage til oversigt

Log på ProBo


Klik på linket nedenfor og log på din ejendoms ProBo, hvor du kan hente ejendommens nøgledokumenter m.m.


https://probo.dk/

Hvad leder du efter?


Brug formularen til at finde det du søger i vores mange artikler omkring andelsboliger, ejerboligforeninger og ejendomsadministration: