Kender du en energisk finansbachelor, der søger praktikplads?

Hos Vest Administrationen søger vi en finansbachelor med drive og ben i næsen, der brænder for at arbejde med en blanding af tal, jura og kundekontakt. Vi har tidligere haft succes med at give unge kandidater mulighed for at prøve kræfter med ejendomsadministration. Praktikforløbet er på fem måneder og følger en skemalagt ugeplan med opsatte læringsmål.

 

Stillingsopslag

Finansbachelor med drive og ben i næsen til praktikplads

Er du finansbachelor og søger praktikplads? Brænder du for tal, jura og kundekontakt? Har du drive og ben i næsen? Hvis du kan svare ja, er du lige den kandidat, vi søger.

Vi tilbyder en praktikperiode, hvor du vil prøve kræfter med og få kendskab til:

– Kundebetjening
– Bogføring og regnskab
– Varmeregnskab
– Budgetter
– Realkreditlån
– Forsikringer
– Bestyrelsens funktion, ansvar og valg
– Indkaldelser til generalforsamlinger
– Deltagelse i generalforsamlinger
– Skrivning af referater
– Varetagelse af sekretariatsfunktion

Samt andre relevante arbejdsopgaver, der vil give dig en grundig indsigt i ejendomsadministration. Når du starter, vil du få udleveret læringsmål og en skemalagt ugeplan for hele dit praktikforløb. Så er du sikker på, at du får mest mulig læring ud af din praktikperiode hos os. Under hele praktikforløbet vil du være tilknyttet en fast kontaktperson.

Tjek læringsmål og find eksempel på et praktikforløb.

 

Om dig
Du er igang med din uddannelse som finansbachelor og har gode karakterer. Du går op i detaljen uden at miste overblikket. Vi forventer, at du behersker Excel og resten af office pakken. Du er udadvendt og ikke bange for at stille dig op foran mange mennesker.

 

Lidt om os
Hos Vest Administrationen er vi 19 ansatte. Vores direktør hedder Kent Friis Petersen og startede Vest Administrationen i 1990. Vi beskæftiger os med rådgivning og administration af andelsboliger, ejerboliger og gårdlaug. Vi holder til i en ældre herskabsvilla i ambassadekvarteret i Hellerup, har en uformel omgangstone, høj arbejdsmoral og sætter en stor ære i at betjene vores kunder hurtigt og effektivt.

 

Praktiske informationer
Arbejdsplads:
Vest Administrationen A/S
Gammel Vartov Vej 20, 2900 Hellerup

Arbejdstid: 36 timer

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning og dit CV til os inden den 1. april på tlu@vestadm.com skriv ”Finansbachelor” i emnefeltet.

Spørgsmål: Hvis du ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte: Administrationschef, Timmy Lund på tlf. 33 24 61 26.

Praktikforløbet løber fra august og 5 måneder frem.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

ejendomsadministration_vest_administrationen_finansbachelor_praktik

 

« Tilbage til oversigt

 

Log på ProBo


Klik på linket nedenfor og log på din ejendoms ProBo, hvor du kan hente ejendommens nøgledokumenter m.m.


https://probo.dk/

Hvad leder du efter?


Brug formularen til at finde det du søger i vores mange artikler omkring andelsboliger, ejerboligforeninger og ejendomsadministration: