Ejendomsadministration set fra advokatens side

”Det, jeg brænder for ved ejendomsadministration, er muligheden for at hjælpe foreninger og bestyrelser med at gøre deres arbejde nemmere,” siger Vest Administrationens administrationschef og advokat, Timmy Lund. Han yder i det daglige juridisk bistand til de ni ejendomsadministratorer i både små og store sager som; fortolkning af vedtægter, forbedringstvister, eksklusionssager, vandskader, låneoptagelser i byggesager, endeligt byfornyelsestilskud m.m., så ejendomsadministratorerne kan gøre det nemt for bestyrelserne med et hurtigt korrekt svar.

 

ejendomsadministration_vest_administrationen_advokat

 

Ejendomsadministration, der gør det nemt at hjælpe bestyrelser
Et møde i en ERFA-gruppe om ejendomsadministration hos Ejendomsforeningen Danmark, hvor Timmy Lund tidligere var ansat, blev startskuddet til hans nuværende karriere inden for ejendomsadministration. I ERFA-gruppen sad Vest Administrationens direktør Kent Friis Petersen, der netop stod og manglede en med stærke juridiske kompetencer.

”For mig er det både givende og motiverende at være med til at bygge noget op, hjælpe med at skabe noget. Og det kan jeg her hos Vest Administrationen. Derfor var det en meget nem og ligetil dialog jeg havde med Kent omkring en ansættelse. Vi ville begge gerne det bedste for kunderne uden så meget omsvøb, ” siger Timmy Lund og fortsætter: ” Her er jeg en del af en forretning, hvis mind-set er på at opfylde kundernes behov indenfor ejendomsadministration.

Ta’ eksempelvis vores løsninger med foreningernes egne hjemmesider, hvor bestyrelsen udover at se alle foreningens dokumenter kan gå ind og se foreningens regnskaber helt ned på bilagsniveau. Tidligere sendte vi regnskabsopdateringer til dem en gang om måneden på mail.. Nu kan de selv, når de har behovet, for eksempel på et bestyrelsesmøde, gå ind og hente de data, de har brug for.

Små ting, der, for vores foreningers bestyrelser, gør en stor forskel og er med til at lette deres arbejde. Det motiverer mig meget at være med til at udvikle nye ting, der kan få ejendomme til at køre endnu bedre. Og så byder min dagligdag i Vest Administrationen på mange både små og store sager, hvor jeg får brugt mine juridiske kompetencer. Især når det drejer sig om at hjælpe til med at dæmme op for konflikter,” slutter Timmy Lund.

Læs mere under fanen: Jura

 

Fakta om Timmy Lund
Alder: 43 år
Civilstatus: Gift og har 2 børn
Uddannelse: Blev jurist i 1998 fra Århus Universitet og advokat i 2002
Speciale: Generel ejendomsret, lejeret, foreningsret
Fritid: Karate og cykling
Artikler: Skrevet flere artikler om lejeret og andelsboligret
Bøger: Medforfatter til opslagsværket: Boliglejemål fra Ejendomsforeningen Danmark
Underviser: Er ekstern lektor på CBS Business, hvor han underviser i leje- og foreningsret.
Ansat i Vest Administrationen siden 2011, partner siden 2015.

 

Vest Administrationens juridiske team
Udover Timmy Lund består vores juridiske afdeling af advokat Hanne Pedersen og jurist Lene Raahauge. De har alle stor ekspertise inden for de juridiske aspekter inden for ejendomsadministration.

Oversigt over medarbejdere.

 

« Tilbage til oversigt

Log på ProBo


Klik på linket nedenfor og log på din ejendoms ProBo, hvor du kan hente ejendommens nøgledokumenter m.m.


https://probo.dk/

Hvad leder du efter?


Brug formularen til at finde det du søger i vores mange artikler omkring andelsboliger, ejerboligforeninger og ejendomsadministration: