Digital opslagstavle – kommuniker nemt og hurtigt!

Den optimale skærm til opgangen … Erstat din gamle opslagstavle med ny teknologi og opnå større synlighed for alle.

Den gamle opslagstavle har tjent foreninger godt igennem rigtig mange år, men med den har også fulgt en række ekstra opgaver, som de fleste i en travl hverdag nok gerne ville undvære. Hvis du også kunne tænke dig at slippe for opgaven med rodede opslagstavler med håndskrevne lapper og fotokopier (kopiering, ophængning, nedtagning mv.) i opgangen, så vil de nye opgangsskærme være noget for dig og din forening.

 

Hurtigt overblik for alle

Ved montering lige inden for opgangsdøren, får beboere og bestyrelse en brugervenlig informationsskærm, som gør kommunikationen endnu nemmere i foreningen. Den giver et nemt og hurtigt overblik og kan derfor bidrage til at synliggøre alle jeres fælles aktiviteter, vigtig information og almindelige oplysninger af generel interesse i ejendommen. Det kunne bl.a. være oplysninger som status på en byggesag, datoen for den næste generalforsamling eller en oversigt over foreningens kontaktpersoner. Og er der beboere, som i dag ikke har PC / email, så kan de nemt blive opdateret og se de vigtige oplysninger fra foreningen via opgangsskærmen.

 

Nemt og enkelt redigeringsværktøj

Opgangsskærmen har en god synergi til jeres foreningshjemmeside. Er du derfor en af de mange brugere af foreningshjemmesiderne, så kan du nemt kombinere mulighederne for redigering af begge enheder i samme platform. Er du ny bruger, vil du få et nemt og enkelt redigeringsværktøj, hvor du ikke behøver at være IT-kyndig for at kunne håndtere brugen, alle kan være med.

 

Skærmen har touch-funktionalitet

For brugerne betyder det, at de selv kan bevæge sig rundt på siderne efter behag og søge informationer af aktuel interesse. Det åbner samtidigt også for en række selvbetjeningsmuligheder, hvor man bl.a. kan melde fejl og mangler, tilmelde sig som beboer eller få tilsendt dokumenter via direkte indtastninger på skærmen. Ligeledes virker skærmen også som en opslagstavle, hvor beboerne også selv vil kunne skrive opslag til hinanden direkte via skærmen.

 

Fordelene kort fortalt

• Fuld kontrol med ”opslagstavlen”/skærmen
• Bestyrelsens budskaber til beboerne bliver meget synlige
• Der kan nemt og enkelt laves ”push beskeder” eksempelvis: ”vi lukker for vandet” eller: ”husk generalforsamling i morgen.”
• Øget profilering af foreningen
• Øget grad af selvbetjening og service 24/7
• Alle beboere kan nemt oprette et opslag
• Understøtter papirløshed i foreningen – bæredygtighed
• Skærmen er med til at spare porto, kopiering og ikke mindst JERES tid

 

Køb eller leasing

Det er muligt både at købe og lease opgangsskærmene. Tag fat i jeres ejendomsadministrator og få en snak om, hvad der passer bedst til jeres forening.

 

LÆS MERE i vores brochure og vejledning

Vejledning til opgangsskærme
Den optimale skærm til opgangen

 

Hvordan kommer I videre herfra?

Er I interesseret i at høre mere og se opgangsskærmen demonstreret, er I velkomne til at tage fat i jeres ejendomsadministrator.  Oversigt over medarbejdere.

 

« Tilbage til oversigt

Log på ProBo


Klik på linket nedenfor og log på din ejendoms ProBo, hvor du kan hente ejendommens nøgledokumenter m.m.


https://probo.dk/

Hvad leder du efter?


Brug formularen til at finde det du søger i vores mange artikler omkring andelsboliger, ejerboligforeninger og ejendomsadministration: