Gode erfaringer med opgangsskærme i Herning

Boligselskabet Fællesbo i Herning erstattede i 2015 de gamle opslagstavler med opgangsskærme. Skærmene blev godt modtaget af beboerne, der nu slipper for rodede opslagstavler med gamle kopier og håndskrevne lapper. I stedet kan de nu følge med via deres skærme og blive hurtigt informeret. For boligselskabet sparer det timer til udskrivning, kopiering og porto.

Beboerne er glade for løsningen fortæller udlejningschef i Fællesbo, Gitte Bjerregaard, til DR.dk Midt- og Vestjylland: ”Det blev egentlig godt modtaget. Vi kan jo skrive fra kontoret, og så har de informationerne inden for fem minutter.”

 

Opgangsskærmene sparer timer

På skærmene kan beboerne få informationer om alt fra huslejestigninger til datoen for den næste fællesmiddag. Fællesbo regner med, at selskabet på sigt kan spare mandetimer på kopiering, udskrivning og porto. Det særlige ved informationstavlerne er, at hver enkelt opgang kan få sine egne informationer. Desuden kan de forskellige opgange “snakke sammen” internt.

LÆS MERE om Fællesbo og deres løsning i artiklen: Ti opgange i Herning er kommet på skærm med hinanden

LÆS MERE om fordele og muligheder for installation af opgangsskærme i artiklen: Digital opslagstavle – kommuniker nemt og hurtigt.

 

Hvordan kommer I videre?

Er I interesseret i at høre mere og se opgangsskærmen demonstreret, er I velkomne til at tage fat i jeres ejendomsadministrator. Oversigt over medarbejdere.

 

« Tilbage til oversigt

Log på ProBo


Klik på linket nedenfor og log på din ejendoms ProBo, hvor du kan hente ejendommens nøgledokumenter m.m.


https://probo.dk/

Hvad leder du efter?


Brug formularen til at finde det du søger i vores mange artikler omkring andelsboliger, ejerboligforeninger og ejendomsadministration: