Sådan undgår du at toiletbørsten bliver ulækker!

 

 
Toiletbørste er ikke det mest indbydende interiør og har det med, at blive virkelig ulækre jo længere tid vi bruger dem. Men sådan behøver det ikke at være!

Hvis du anskaffer dig en ordentlig toiletbørste, kan du have den længe og den bliver ikke ulækker, så længe du sørger for at rengøre den jævnligt. En god ide er at købe en toiletbørste som hænger på kanten – dvs. ikke dem, som står af sig selv nede i en lille “skål” – så kan de nemlig bedre tørre og står ikke i en bakteriefyldt beholder hele tiden.

Hvis du sørger for at tømme skålen med jævne mellemrum og at toiletbørsten hænger på beholderens kant, så den kan nå at tørre, så er du allerede meget langt i dit forhold til en mere hygiejnisk toiletbørste.

En godt ide, er også at have en toiletbørste, som hænger på væggen – det er en stor fordel, når du skal rengøre gulvet.

Hvis din toiletbørste trænger til at blive renset, kan du prøve at hælde lidt toiletrengøringsmiddel på børsten.
På nettet anbefales det mange steder, at man desinficerer toiletbørsten med kogende vand, klor eller Rodalon. Mange fabrikanter forsøger også at sælge forskellige antibakterielle kemikalier. som dræber bakterier, når du rengør toilettet. Men hvis din familie er sund og rask, er det ikke nødvendigt at desinficere med specialkemikalier i hjemmet. I stedet skal du skrubbe med børsten dagligt og bruge et miljømærket toiletrengøringsmiddel ugentligt.

 

Kilde: Bolius

 

« Tilbage til oversigt.

Log på ProBo


Klik på linket nedenfor og log på din ejendoms ProBo, hvor du kan hente ejendommens nøgledokumenter m.m.


https://probo.dk/

Hvad leder du efter?


Brug formularen til at finde det du søger i vores mange artikler omkring andelsboliger, ejerboligforeninger og ejendomsadministration: