Vest Administrationen er kåret til en af Danmarks bedste arbejdpladser – se vores placering her!

 

 

Vest Administrationen blev ved en stor prisoverrækkelsesfest i Cirkusbygningen i går aftes kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser. Det er første gang, at Vest Administrationen deltager i undersøgelsen og indtager en flot og tilfredsstillende 18. plads. Flere end 134 virksomheder Danmark over har deltaget i undersøgelsen, og deraf opnående 60 en placering på listen over Danmarks Bedste Virksomheder.

 

Direktør Kent Friis Petersen er glad for nominering og yderst tilfreds med placeringen:
”Det er første år, vi er nomineret og blot det, at være nomineret, er meget tilfredsstillende. Vi fokuserer rigtig meget på medarbejdernes trivsel, engagement og udvikling – og med GPTW får vi en endnu større indsigt i medarbejdernes hverdag, holdninger og meninger. Det har været en yderst positiv proces, for både ledelse og medarbejdere, at deltage i GPTW.”

 

Ole Mortensen har været 15 år hos Vest Administrationen og er initiativtageren bag nomineringen til Great Place to Work.
”Jeg blev opfordret af min hustru og mine venner til at tilmelde os, da de havde hørt om alle de goder og den fokusering på udvikling, der er i Vest Administrationen i forhold til de arbejdspladser, som de kommer fra. Jeg følte mig efter disse samtaler enormt privilegeret og stolt af min arbejdsplads, og gik herefter videre med mine tanker til ledelsen.” lyder begrundelsen fra Ole Mortensen om årets nominering af sin arbejdsplads.

 

Vest Administrationen A/S har siden 1990 varetaget ejendomsadministrationen for små og store ejer- og andelsboligforeninger, primært beliggende i København og Stor København.
Det er en ejendomsadministration i konstant udvikling og er førende på sit felt inden for digitalisering. Visionen er at gøre det nemt at være bestyrelse i boligforeningerne.
Vest Administrationen beskæftiger 21 medarbejdere, som yder deres ypperste hver dag for, at holde foreningerne opdateret, informeret og lette store byrder i forbindelse med administrations- og bestyrelsesarbejde.

Log på ProBo


Klik på linket nedenfor og log på din ejendoms ProBo, hvor du kan hente ejendommens nøgledokumenter m.m.


https://probo.dk/

Hvad leder du efter?


Brug formularen til at finde det du søger i vores mange artikler omkring andelsboliger, ejerboligforeninger og ejendomsadministration: