BLIV KLOGERE BESTYRELSESAKADEMI

TEMA

VEDLIGEHOLDELSE ELLER FORBEDRING

Ved I, hvad der kategoriseres som vedligeholdelse, og hvad der er forbedring, når der laves renovering i jeres forening? Få indblik her og gode tips fra Maja, en af vores mange erfarne ejendomsadministratorer.

MODULBESKRIVELSE

Ved I som bestyrelse, hvordan I skal forholde jer, når en ejer eller andelshaver ønsker at udbedre ting i lejligheden? Det lyder måske ligetil, men det er det sjældent. Èn ting er, hvad vedtægterne siger, som det i øvrigt er jeres ansvar at sikre bliver overholdt. Noget andet er, om der skal indhentes myndighedsgodkendelse før igangsættelse. Og hvordan skal I forholde jer, når der skal skelnes mellem vedligeholdelse og forbedringer? Og hvem afgør og værdisætter det arbejde, der er lavet. Og sidst men ikke mindst, hvordan opgøres det, hvis man selv har udført arbejdet?

PRAKTISK

Dato: 29/11 2022
Tidspunkt: KI. 17.00 - 18.00
Antal Deltagere: Ubegrænset, afholdes kun online

Sted: Online via Zoom (link fremsendes ved tilmelding)
TILMELD DIG MODULET

PÅ MODULET KAN DU BL.A. MØDE

Maja Hjersted
Ejendomsadministrator, Finansøkonom

Maja startede som praktikant i Vest Administrationen i 2012 i forbindelse sin med uddannelse som finansøkonom. Maja blev efter sin praktikperiode fastansat som ejendomsadministrator. Maja har et stort overblik, som kan ses i hendes arbejdsstruktur. Majas arbejdsopgaver er blandt andet afholdelse af generalforsamlinger udarbejdelse af driftsbudgetter, daglig kontakt til bestyrelsen og beboerne i foreningerne fra hendes portefølje. Ud over det så hjælper hun sine kollegaer, der hvor der er behov. Maja er ikke bleg for at komme med forslag til forbedringer som kan effektivere arbejdsdagen for både hende selv og kollegerne og gøre det nemmere at være bestyrelse. Majas uddannelse som finansøkonom, har givet hende en bred viden, blandt andet indenfor økonomi og administration. Maja kommer fra restaurationsbranchen, hvor hun var i 10 år og startede som kokkeelev og derefter tjener. Så udover at være god til at lave mad er hun også rig på erfaring i kundeoplevelser og er ekspert i at sætte kunden i fokus. Maja er god til at holde hovedet koldt, hvilket gør, at hun er god til at have flere bolde i luften. Hun går op i og er kendt for at være servicemindet for sine kunder, være meget struktureret, meget grundig og omstillingsparat.

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til vores CCO.

Jacob Clausager Johansen
CCO, Master in International Business Communications,
Master, International Business Communications, Copenhagen Business School 30 26 60 68

OM OS

Vest Administrationen A/S er et veldrevet og
professionelt ejendomsadministrationsselskab. Vi er
erfarne og er eksperter på området med høj faglighed,
vi er i øjenhøjde med både kunder og
samarbejdspartnere, vi er ærlige og dyrker de gode og
langvarige relationer til vores netværk, alt andet ville
selvfølgelig også være dumt. Vores størrelse gør, at vi
har optimale processer, så der altid er styr på jeres
dokumenter til gavn for både bestyrelse og beboere.
Det er ikke bare noget, vi siger, vi dokumenterer det
også via vores ISO 27001 certificering.

HOLD DIG OPDATERET
OM AKADEMIET

Vil du gerne have løbende information om Vest Administrationens gratis Bestyrelsesakademi? Det er både information om nye moduler og opfølgning med det faglige indhold. Skynd dig at trykke på "Tilmeld".