MERE END 30 ÅRS ERFARING MED Ejendomsadministration

EJENDOMSADMINISTRATION

"Vi vil gøre det nemt at være bestyrelse". Det gælder for både andels- og ejerboligforeninger og gårdlaug. Læs mere om hvordan nedenfor og via links til de specifikke foreningstyper.

30 ÅRS ERFARING

Med mere end 30 års erfaring som ejendomsadministrator i København og omegn af både andels- og ejerboligforeninger og gårdlaug kan I være sikre på, at vi har set det hele før og altid sørger for, at administrationen fungerer – til jeres fordel.

Vi hviler på et solidt fundament af IT-systemer, og vi har en størrelse, der gør, at alle kender alle, og alle derfor arbejder efter samme principper og metoder. Hvis du vælger os som din ejendomsadministrator i København eller omegn betyder det, at du vil opleve, at vores processer er optimale og øger sikkerheden for din boligforening.

De mange års erfaring som ejendomsadministrator i København og omegn betyder også, at vi har nogle af de mest kompetente medarbejdere i branchen, og de fleste har tilmed været her i mange år. Det samme har mange af vores kunder, fordi vi sætter en ære i at have en god relation, udover at være fagligt dygtige. Det samme gør vi med vores stærke netværk af samarbejdspartnere, som vi bringer i spil, når der er behov for det.

Vi kan ikke det hele. Men det vi kan, er vi så til gengæld rigtig gode til. I Vest Administrationen har vi valgt at fokusere på ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger og gårdlaug, og det giver dig mulighed for at få eksperterne på området.

Ekspertisen ligger i vores økonomistyring (se mere om økonomistyring under hhv. andel-, ejer og gårdlaug), der sikrer, at I med ro i maven kan overlade fakturaerne til os, og den mere komplekse rådgivning i alle discipliner inden for ejendomsadministration. Juridisk kan I få adgang til en af landets bedste advokater i administrationschef Timmy Lund, der med årelang erfaring i boliglovgivningen for ejer- og andelsboligforeninger altid rådgiver til vores kunders fordel.

Noget andet vi er rigtig gode til er byggestyring. Udover et netværk af kompetente samarbejdspartnere, som vi ved leverer høj kvalitet, er vores ekspertise i planlægningsfasen. Og uden god planlægning ender det sjældent godt.

FOKUS & EKSPERTISE

DET SIGER VORES KUNDER

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.