EFFEKTIV EJENDOMSADMINISTRATION FOR Ejerboligforening

EJERBOLIGFORENING

At administrere en ejerboligforening er ofte en kompleks størrelse. Det ved vi, fordi vi i mere end 30 år har hjulpet rigtig mange bestyrelser, og det ved du, fordi du sidder i bestyrelsen. Vi ved også, at det bedste en administrator kan gøre for bestyrelsen i en ejerboligforening, er at tage de komplicerede emner og gøre dem simple. Som ejendomsadministrator hjælper vi jer med alle aspekter af administrationen. For at gøre det hele meget nemmere for jer som bestyrelse vil vi altid sikre, at det er den samme administrator, der varetager jeres ejerboligforening. Det giver sikkerhed, tryghed og kontinuitet, når administratoren kender ejerboligforeningen. Læs mere om vores ydelser og vores service til ejerboligforeninger længere nede på siden eller se vores administratorer HER.

VORES KOMPETENCER

Vi ved, at den daglige kontaktperson er vigtig for jer. Derfor er alle medarbejdere både kompetente og serviceminded.

VI HJÆLPER JER BL.A. MED

• Vedtægstændringer
• Huslejeopkrævning
• Budgetmøder
• Generalforsamling fra A-Z
• Byggestyring så I får den bedste kvalitet
• Låneomlægning
• Lejekontrakter
• Overdragelser
• Byggesager

MERE OM VORES YDELSER

ØKONOMISTYRING

RÅDGIVNING

BYGGESTYRING

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud på den administrationsløsning, der passer til jeres behov.

PRISER

Vi sammensætter en administrationsløsning efter netop jeres behov, men en række ydelser har faste priser.

VORES MEDARBEJDERE, JERES TEAM


Hvis du endnu ikke er overbevist om, at Vest Administrationen skal være jeres nye administrator, kan et kig på vores medarbejdere måske hjælpe. Kompetencerne er i top, til gavn for både jer som bestyrelse og alle beboere i jeres forening.

MØD HELE TEAMET

DET SIGER VORES KUNDER

VI GØR DET LET AT SKIFTE TIL VEST ADMINISTRATIONEN

Ejendomsadministration er et kompleks område med mange regler og paragraffer, der ændrer sig løbende. Vi har i Vest Administrationen A/S mange års erfaring og ved, hvad der er af udfordringer for jer som bestyrelse. Den viden vil vi gerne dele ud af, så det bliver nemmere for jer. Derfor har vi samlet spørgsmål og svar på både stort og småt i en vidensbase. Der er de tungere juridiske temaer og de lidt lettere om vedligeholdelse af lejligheder.

VIDEN

MERE OM EJERBOLIGFORENING

Vi er vilde med at administrere ejerboligforeninger, så vi vil gerne fortælle dig lidt mere.

Vi hjælper jer selvfølgelig med både den årlige og eventuelt ekstraordinære generalforsamlinger, hvor vi sikrer den gode forberedelse, afvikling og opfølgning samt vedtægtsændringer. I kan enten få hjælp til det basale med vores Økonomistyring, hvor det hele kører digitalt og uden din involvering, eller også vores Rådgivningspakke, hvor I får en daglig kontakt og sparringspartner. Uanset hvad I vælger, så er jeres ejerboligforening i trygge hænder hos Vest Administrationen A/S. Du kan i øvrigt finde mere under vores vidensbase HER. Vi har også samlet en række cases, der fortæller mere om, hvordan det fungerer. Se mere HER.

 

BYGGESTYRING I EJERBOLIGFORENINGER

Vores mange års erfaring gælder også indenfor byggestyring. For en ejerboligforening kræver det fx, at de individuelle ejere på generalforsamlingen skal have det fornødne flertal for en given finansiering af en byggesag; individuel betaling, lån, eller en kombi efter eget valg. Udover dette er der hele planlægningen, budgettet og dialogen med den byggetekniske rådgiver. Du kan læse mere om byggestyring HER.

 

EJERFORENINGER OG JURA

Som ejendomsadministrator giver vi dig også mulighed for at trække på nogle af de stærkeste kompetencer på området, blandt andet i form af administrationschef, advokat Timmy Lund. Timmy kender om nogen de mange regler for ejerboligforeninger fra vedligeholdelsespligt til udleje af ejerbolig og meget mere. Læs i øvrigt mere om jura for ejerboligforeninger HER

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.