Anton Prescott

Junior-programmør, administratorassistent

Anton Prescott

Vis LinkedIn profil

BIO

Hos Vest Administrationen har vi været så heldige at få fat i Anton, hvor han har udviklet sig fra at assistere vores administratorer til nu også at være en dygtig junior programmør. Efter at have fulgt kurser i programmering, bidrager Anton nu aktivt til udviklingen af vores systemer med et frisk og innovativt perspektiv på IT-løsninger. Hans baggrund med en professionsbachelor i sports-/eventmanagement kombineret med erfaring som leder af kundeoplevelsesafdelingen i en finansiel tech-virksomhed, gør ham unikt kvalificeret til at forstå både brugernes og organisationens behov. Anton har en særlig evne til at sætte kunden i centrum for IT-udviklingen, hvilket sikrer, at vores systemer ikke kun er teknisk avancerede, men også intuitive og brugervenlige. Med sin passion for IT og nyligt erhvervede programmeringskompetencer spiller Anton en central rolle i både dagligdagen og den fremadrettede teknologiske udvikling hos Vest Administrationen. Anton har en professionsbachelor i sports-/eventmanagement. Han kommer med erfaring som leder af kundeoplevelsesafdelingen i en finansiel tech-virksomhed, og har derfor altid kunden i højsædet når der skal udvikles på IT-siden.
Hvorfor Vest administrationen
  • Der er stort fokus på IT og gode processer
  • 4 dages arbejdsuge gør det muligt for mig at læse computer science ved siden af arbejdet og stadig have en overskuelig hverdag
  • Medarbejderens trivsel er meget højt på dagsordenen i Vest Administrationen
VIDSTE DU

Anton spiller en aktiv rolle i Nørrebro United, hvor er en del af fodboldholdet, men også dybt engageret i klublivet. Han bidrager væsentligt som medlem af seniorudvalget, hvor han arbejder ihærdigt for at skabe et inkluderende og socialt miljø, der fremhæver klubben som et centralt samlingspunkt i lokalsamfundet. Ud over sin passion for fodbold og fællesskab, har Anton siden 2020 smagt 881 forskellige øl. Han kan fortælle om hver øls karakter, smag, samt den dag og sted, hvor øllen blev nydt.

YDELSER

• Økonomistyring (andel, ejer, gårdlaug)

VIDEN