Anton Prescott

Administratorassistent, IT

Anton Prescott

Vis LinkedIn profil

BIO

Hos Vest Administrationen har vi været så heldige at få fat i Anton. Anton arbejder primært med at assistere vores administrator, så de bedst muligt kan hjælpe vores foreninger. Men derudover har Anton også en forkærlighed for IT og indgår derfor i et naturligt samspil med de IT-ansvarlige samt udviklingen af Vest Administrationens systemer. Anton har en professionsbachelor i sports-/eventmanagement. Han kommer med erfaring som leder af kundeoplevelsesafdelingen i en finansiel tech-virksomhed, og har derfor altid kunden i højsædet når der skal udvikles på IT-siden.
Hvorfor Vest administrationen
  • Der er stort fokus på IT og gode processer
  • 4 dages arbejdsuge gør det muligt for mig at læse computer science ved siden af arbejdet og stadig have en overskuelig hverdag
  • Medarbejderens trivsel er meget højt på dagsordenen i Vest Administrationen
VIDSTE DU

At Anton har sit eget fodboldhold i Nørrebro United, hvor han samtidig engagerer sig meget i klublivet, og bl.a. er med i seniorudvalget som har til formål at skabe gode rammer for at gøre klubben både lokal og social. Udover dette har Anton har smagt 775 forskellige øl siden 2020 og kan fortælle dig hvordan den smagte samt hvor og hvornår hver og en blev nydt.

YDELSER

• Økonomistyring (andel, ejer, gårdlaug)

VIDEN