Få gratis tilbud

Få tilbud på ejendomsadministration

Forestil dig en boligadministrator, der administrerer jeres økonomi, så der er styr på både daglig drift og langsigtet vedligeholdelse af jeres ejendom.

Vest Administrationen er kendt for at levere administration, hvor budgetterne holder. Årsagen er vores gennemprøvede modeller, som giver vores kunder 100 % gennemsigtighed i økonomien og plads til boligforbedringer.

Alle boligforeninger er unikke og vi tilbyder skræddersyede administrationsløsninger, så I får nøjagtig hvad I har behov for, som beboere, forening og bestyrelse.

Med Vest Administrationen kommer I til at opleve nem adgang til jeres daglige administrator for gode råd og rigtige beslutninger.

Kontakt os for en snak om hvordan vi kan forbedre din boligadministration og gøre det nemt at være bestyrelse. Så kan vi også fortælle om vores online løsning, ProBo, der gør det ekstra nemt at være bestyrelse, om vores ISO certificering, der sikrer dig høj kvalitet, og om holdet bag Vest Administrationen. Det er nemlig os, der kan gøre din forestilling om nem boligadministration til virkelighed.

Ejendomsadministration hos Vest Administrationen varetages af ejendomsadministratorer med ca. 10 års gennemsnitlig anciennitet i ejendomsadministrationsbranchen.

Denne lange anciennitet er blandt de højeste blandt ejendomsadministrationsselskaber. Dermed får du fra os ejendomsadministration på et fagligt meget højt niveau og en ejendomsadministrator, der følger jeres ejendom over en lang årrække og måske skiftende bestyrelser.

Med vores ejendomsadministration ønsker vi at gøre hverdagen nemmere for bestyrelsen!

Vi har siden vores grundlæggelse sat en ære i at levere ejendomsadministration af høj kvalitet.