Jura

Jura når det gælder…

De fleste boligforeninger kommer på et tidspunkt i en situation, hvor der er behov for juridisk bistand. Det kan være i forbindelse med udleje, byggesager, foreningsret og meget andet.

 

Administrationschef, Timmy Lund
Email: tlu@vestadm.com

Med advokat Timmy Lund i spidsen for vores juridiske afdeling har vi stor brancheerfaring, og Vest Administrationen tilbyder 360 graders juridisk bistand indenfor boliglovgivningen. Vores juridiske afdeling består udover Timmy Lund af advokat Hanne Pedersen og cand. jur. Lene Raahauge.

 

Ejendomsadministrationschef Timmy Lund er anerkendt som en af Danmarks bedste boligretsadvokater, og han har hele sin karriere arbejdet med boliglovgivningen for ejer- og andelsboligforeninger.

 

Udover sit virke hos Vest Administrationen, er Timmy Lund lægdommer i Københavns Byret, Byretten på Frederiksberg og Glostrup Byret. Herudover underviser Timmy Lund i boligret hos brancheforeningen for ejere og administratorer, Ejendomsforeningen Danmark samt på CBS Business i København.

 

Timmy Lund er desuden en af hovedforfatterne på referenceværket Boliglejemål fra 2010 samt et stort antal juridiske artikler om boligret, særligt om andelsboliger.

 

Vest Administrationens kunder har således adgang til den stærkeste juridiske rådgivning inden for boligret. Vi varetager alle former for sager, der måtte opstå for jeres forening.

 

Når behovet kommer, gælder det om at have de bedste med på holdet.