BLIV KLOGERE ARTIKLER & TIPS

Er jeres generalforsamling en publikumsmagnet?


AF Jakob Hallas-Møller , ADM. Ejendomsadministrator HD (R)
Generalforsamlingen er et unikt møde, hvor foreningens medlemmer har mulighed for at få indflydelse, en snak med naboer og udtrykke holdninger

Er jeres generalforsamling en publikumsmagnet?

DE FLESTE GENERALFORSAMLINGER KAN VIST GODT TÅLE FLERE DELTAGERE. VI HAR DERFOR SAMLET EN LISTE MED 10 PUNKTER TIL, HVORDAN I KAN SKABE EN GOD GENERALFORSAMLING OG ET BEDRE FREMMØDE.

Generalforsamlingen er et unikt møde, hvor foreningens medlemmer har mulighed for at få indflydelse, en snak med naboer og udtrykke holdninger. Et godt fremmøde giver også generalforsamlingen den nødvendige beslutningsdygtighed, så foreningen undgår ekstra omkostninger til en eventuel ekstraordinær generalforsamling.

En 10-punkts guide til den gode generalforsamling

I Vest Administrationen har vi med mere end 330 foreninger stor ekspertise i afholdelse af generalforsamlinger. Det har givet os en god fornemmelse for, hvad der skal til for at skabe en god en generalforsamling, så den bliver en positiv oplevelse for alle. Vi har samlet vores 10 bedste tips her:

1. Indkaldelse og eventuelle forslag fra bestyrelsen sendes i god tid og i henhold til foreningens vedtægter. Andelshavere er også velkomne til at stille forslag.
2. Sæt opslag op i opgangen og opfordr dine naboer til at møde op, når du møder dem.
3. Valg af dato og tid – hold det fri af større begivenheder som fx valg, landskampe eller X-Factor finale.
4. Vælg et egnet lokale med plads til alle. Gerne ét, der er lyst og indbydende og gerne tæt på (helst i ejendommen, hvis det er muligt), så kommer der flere.
5. Fællesspisning eventuelt før generalforsamlingen, sørg også for the/kaffe/vand og lidt hygge på bordene i form af lys, blomster m.m.
6. Navneskilte til bestyrelsen, det hjælper nye foreningsmedlemmer.
7. Vælg en dirigent med gennemslagskraft. En post, Vest Administrationens ejendomsadministratorer gerne påtager sig.
8. Gennemgå punkter på en måde, så alle forstår, hvad der bliver stemt om.
9. Giv tid til spørgsmål og kommentarer.
10. Involver foreningens medlemmer i underudvalg. Det kan ske ved forslag under eventuelt.

Behov for hjælp og sparring

Du er altid velkommen til at kontakte jeres ejendomsadministrator, hvis du har brug for yderligere uddybning.

 

Kontakt jeres ejendomsadministrator

Har du spørgsmål vedr. Generalforsamling? Kontakt ejendomsadministrator Jakob Hallas-Møller på tlf. 3328 0554 eller email jhm@vestadm.com

EJENDOMS- ADMINISTRATION

Leder du efter en professionel ejendomsadministrator? Vi har mere end 30 års erfaring med ejendomsadministration og byggestyring for andels- og ejerboligforeninger og gårdlaug.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.