BLIV KLOGERE ARTIKLER & TIPS

Nu sælger UNIK Boligsalg også ejerlejligheder


AF Lisbeth Bayer , ADM. Ejendomsadministrator HD (R)
UNIK Boligsalg som er administratorernes ejendomsmægler, er nu også begyndt at sælge ejerlejligheder. Fast pris kr. 37.500.

Nu sælger UNIK Boligsalg også ejerlejligheder

UNIK Boligsalg som er administratorernes ejendomsmægler, er nu også begyndt at sælge ejerlejligheder. Fast pris kr. 37.500.

Se en nærmere beskrivelse i filen her på siden, eller ring til os. Du kan også gå ind på UNIK Boligsalgs hjemmeside http://www.unikboligsalg.dk/

 

Vores ejendomsmægler UNIK Boligsalg sælger nu også ejerboliger. For godt halvandet år siden var vi som administrator med til at starte et helt nyt ejendomsmæglerkoncept – UNIK Boligsalg. Her halvandet år efter gør vi status og afslører et par nyheder.

I de forgangne 18 måneder* har UNIK Boligsalg gennemført i alt 275 salg i København og Storkøbenhavn. Af disse blev 195 lejligheder solgt på under en måned og den gennemsnitlige salgstid var på beskedne 35 dage.

Langt de fleste salg (182 af 275) blev solgt til udbudsprisen eller derover. Det gennemsnitlige afslag på de resterende 93 boliger var 4% i forhold til mæglerens vurdering. Alt i alt tal, der sammen med en positiv mundtlig feedback fra de beboere og bestyrelser der har brugt Unik Boligsal gør, at vi er meget trygge og stolte over at være en del af samarbejdet.

Blandt andet på grund af disse gode resultater er konceptet blevet en stor succes. UNIK Boligsalg fik på lidt over et halvt år en markedsandel på godt 11% af det københavnske andelsboligmarked, og er i dag den største andelsboligmægler i København og omegn. Unik Boligsalg er i dag reelt administratorernes mæglerselskab og har vist at man kan levere en billig, professionel og sikker service gennem et tættere samarbejde med administrator, lave faste omkostninger og god IT-anvendelse.

UNIK Boligsalg startede som en mægler fokuseret på andelsboliger. På grund af en uhensigtsmæssig lovgivning, som bl.a. krævede to købsaftaler, var det her man kunne de største umiddelbare fordele ved et tættere samarbejde mellem mægler og administrator, og derfor det område UNIK Boligsalg startede med. Nu hvor der er godt styr på andelsboligerne, tager vi erfaringerne, systemerne og den særlige samarbejdsform ind på ejerboligmarkedet. UNIK Boligsalg tilbyder således nu også salg af ejerlejligheder.

Med en fast pris på 37.500 inklusiv moms, al dokumentation, markedsføring fremvisning og solgt eller 100% gratis, så går UNIK Boligsalg i markedet med et yderst konkurrencedygtigt tilbud. En løsning vi forventer vil være relevant for alle vores ejendomme med ejerlejligheder, hvor traditionelle mæglerhonorarer udgør en meget stor del af handelsprisen.

Læs mere på www.unikboligsalg.dk

Se vores ejerlejlighedsbrochure her.

Kort om idéen bag UNIK Boligsalg:

Konceptet der muliggør de meget lave salgsomkostninger baserer sig på et hidtil uset tæt samarbejde mellem administrator og mægler, hvor dobbeltarbejde omkring dokumenthåndtering, som forefindes i de traditionelle handler, elimineres. Dette kombineres med en struktur hvor mæglerne i samarbejdet med administrator kommer meget tæt på ejendommene, hvilket giver en stor indsigt i den enkelte ejendoms forhold, samtidig med at mæglerselskabet har meget lave omkostninger. De administrative lettelser og den gunstige omkostningsstruktur omsættes i lave salgsomkostninger samt en smidig og sikker mæglerbetjening.

* Tallene er opgjort pr. 27.4.2015 og basere på de foregående 18 måneder.

 

Kontakt jeres ejendomsadministrator

Har du spørgsmål vedr. Unik Boligsalg? Kontakt ejendomsadministrator Lisbeth Bayer på tlf. 3330 0784 eller email lba@vestadm.com

EJENDOMS- ADMINISTRATION

Leder du efter en professionel ejendomsadministrator? Vi har mere end 30 års erfaring med ejendomsadministration og byggestyring for andels- og ejerboligforeninger og gårdlaug.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.