Bente Jeanette Nydal Rieck

Handels- og tinglysningsansvarlig, Merkonom

Kontorassistent, Merkonom, Advokatsekretær

33 30 07 86

Vis LinkedIn profil

BIO

Bente har lang erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, hvor hun startede som kontorassistent og senere blev chefsagsbehandler med bl.a. skødeberigtigelse og udlejning. Herefter tog Bente skridtet og blev selvstændig sagsbehandlerberigtiger og rådgiver. Inden hun kom til Vest Administrationen arbejdede hun som advokatsekretær. Kombinationen af erfaring fra det juridiske og mæglerbranchen gør Bente i stand til at håndtere både salg- og tinglysningssager, hvilket der ikke er mange i branchen, der kan.

"Vest Administrationen har en yderst professionel tilgang til ejendomsadministrationen af vor ejendom. Det giver tryghed og gør bestyrelsesarbejdet nemt for os. De får mine bedste anbefalinger"

Bjørn Haremst
EF Kongsgården

Hvorfor Vest administrationen

• Alle får lov til at hvile i og være sig selv
• Der er altid mulighed for at blive udfordret
• Der er frihed under ansvar, så man selv kan planlægge sin arbejdsdag
• Uanset om det er alene eller i team, er der 100% opbakning.
• Der er altid støtte i udførslen af dit arbejde, hvis nødvendigt

VIDSTE DU

At Bente som ejendomsmægler var den første, der arbejdede med efterbehandling af ejendomshandler. Princippet blev efterfølgende adopteret af bl.a. Home, Danbolig m.fl., der den i dag stadig arbejder med metoden. Bente var også en af de første, der solgte en to-familiers ejendom i to enheder/anparter ved at oprette en samejekontrakt.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.