Gitte Sørensen

Ejendomsadministrator, Økonom

Økonom og projektleder

33 28 02 22

Vis LinkedIn profil

BIO

Gitte har siden 2017 arbejdet som ejendomsadministrator, men trækker på mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor som privatkunderådgiver/chef, som hun bruger i dagligdagen for at hjælpe bestyrelser i både andels- og ejerboligforeninger. Der er mange lighedspunkter i opgaverne fra den finansielle sektor over til ejendomsadministratorbranchen som bruges dagligt. Livserfaring og det at kunne lide mennesker er klart også gode egenskaber at bestride i jobbet som administrator. Gitte trives især med den daglige kontakt i rollen som bestyrelsens sparringspartner og tovholder, og ifølge hende er ingen udfordring for lille. Gitte sætter en ære i at være serviceminded, tilgængelig og fleksibel.

"Gitte er altid glad og hendes gode humør smitter. Og så gør hun ikke tingene komplicerede, men formidler på en måde, så alle kan forstå det"

Nikita Schorlemmer Hindø
AB Taastrup Hovedgade

Hvorfor Vest administrationen

• Stor fleksibilitet
• Frihed under ansvar
• Flad organisation

VIDSTE DU

Når Gitte ikke er i Vest Administrationen ses hun ofte på golfbanen.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.