Hanne Pedersen

Ejendomsadministrator, advokat

Uddannet cand.jur i 2007, beskikket som advokat i 2016

33 28 05 53

Vis LinkedIn profil

BIO

Gennem sin studietid stiftede Hanne bekendtskab med styreformerne i de boliger, hun selv boede i, og her blev interessen for administration blev vakt. Som nyuddannet i 2007 begyndte hun hos advokat Gert Hallig, som overdrog sin ejendomsadministration til Vest Administrationen pr. 1. januar 2008, hvor hun har været ansat siden. Gennem mange år i branchen har Hanne fået et stort indblik i særligt ejer- og andelsboligforeninger. Som supplement til sin cand.jur uddannelse har Hanne løbende taget kurser om netop disse emner for at holde sig opdateret på udviklingen, så hun altid kan bidrage med kvalificeret rådgivning til sine kunder. Hanne nyder at tale og møde mange forskellige mennesker igennem sit job, og at ikke to dage er ens.

"Hanne giver altid kompetent rådgivning ud fra sin brede viden, og man får altid en konstruktiv dialog"

Lars Korsgaard
AB Strandboulevarden 33 og Præstøgade 15

Hvorfor Vest administrationen

• Det er et sted med plads til forskellighed
• Vi følger med udviklingen
• Gode kollegaer
• Fleksibilitet

VIDSTE DU

at når Hanne pendler til og fra arbejde, og når det er muligt i fritiden, lytter hun ofte til en god bog. Ikke nogen bestemt genre, men ikke så sjældent er det en krimi. Derudover nyder hun naturen, familielivet m.m.

YDELSER

• Økonomistyring (andel, ejer, gårdlaug)
• Rådgivning (andel, ejer, gårdlaug)
• Jura (andel, ejer, gårdlaug)

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.