Jacob Clausager Johansen

CCO, Master in International Business Communications

Master, International Business Communications, Copenhagen Business School

30 26 60 68

Vis LinkedIn profil

BIO

Med erfaring fra kommunikations- og reklamebureauer fra både London og København samt mange års erfaring med marketing af konsulentydelser er det Jacob, der planlægger og eksekverer Vest Administrationens udadvendte aktiviteter og kommunikation. Jacob har siden 2020 været med til at understøtte de gode relationer til vores eksisterende kunder samt udbrede kendskabet til Vest Administrationen. Det er for Jacob især vigtigt at få formidlet den meget viden om ejendomsadministration af både andels- og ejerboligforeninger samt byggestyring, der er i organisationen. Det er også Jacob, der står for Vest Administrationens bestyrelsesakademi, der giver viden om ejendomsadministration til bestyrelsesmedlemmer.

"Vest Administrationen lever helt op til deres vision om at ville gøre det nemt for bestyrelsen. Hos os har Vest Administrationen båret projektet hele vejen igennem med stort ansvar og kompetence"

Lise Wolfsen
AB Landlystvej 4-8

Hvorfor Vest administrationen

• Gode kolleger, vi hjælper hinanden og har det sjovt
• Der er høj grad af fleksibilitet
• Høj tillid mellem alle kolleger

VIDSTE DU

Når Jacob ikke er i Vest Administrationen vil han allerhelst være på tennisbanen. Han tilbragte det meste af sin barndom og unge år i tennisklubben og spiller og følger stadig tennis passioneret. Slicen er hans favoritslag, efter sigende et af de mest undervurderede våben, hvis udført korrekt.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.