Jan Darville

Adm. direktør

Cand.polyt 1991, Executive MBA 2002 fra DTU, VL gruppe 80 i 2010 via Mannaz, Bestyrelsesuddannelse i Århus 2020

BIO

Jan Darville er stifter og adm. direktør i God Energi. God Energi er førende inden for el-transport og entreprise løsninger til både det offentlige og til private, herunder boligforeninger. Jan startede God Energi i 2010, da han gerne vil ”Hjælpe med at hjælpe os alle” med den uundgåelige grønne om stilling. Heldigvis har Jan god erfaring, da han før stiftelsen af God Energi i en lang årrække var afdelingsleder i Dong Energy (i dag Ørsted).

"Vi har været rigtig glade for, at Vest Administrationen var hurtige til at etableret det hele, så vi har kunne gennemføre generalforsamlinger digitalt og ikke gå i stå med de forskellige projekter, der er i gang. Det har fungeret meget bedre end forventet, og der har været højere fremmøde end normalt."

Nanna Preuthun Greulich
Andelsboligforeningen Nørre Farimagsgade 44-46

Hvorfor Vest administrationen

• Udvikling af organisationen og vores ydelser
• Strømline og udvikle forretningsgange

VIDSTE DU

Kent var som ung blandt de bedste skakspillere i Danmark.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.