Jonathan Karlsen

Administratorassistent, Professionsbachelor i finans

Professionsbachelor i finans

33 24 61 26

Vis LinkedIn profil

BIO

Jonathan arbejder som administratorassistent i administrationsafdelingen. Han startede som praktikant i sommeren 2020, hvor han blev ansat efter en veloverstået praktikperiode. Jonathan assisterer alle administratorerne i administrationsafdelingen, hvor han har en bred rækkevidde af diverse opgaver, imens han læser sin uddannelse færdig.

"Vi oplevede, at det fungerede overraskende godt at afholde generalforsamling på Zoom. Der var flere deltagere til generalforsamlingen end normalt, hvilket selvfølgelig også er positivt."

Christian Stub
Andelsboligforeningen Ndr. Fasanvej 159-161

Hvorfor Vest administrationen

• Social arbejdsplads
• Fokus på udvikling af medarbejderne
• Frihed under ansvar

VIDSTE DU

At Jonathan er fritidskaffebrygger og ved utrolig mange ting om de forskellige bryggemetoder og kaffebønner. Derudover nyder han at være social sammen med sine venner, løbe, spille musik og tage på lange rejser og opleve andre dele af vores verden (faktisk så meget, at han trods sin unge alder, allerede har været i mere end 25 lande).

YDELSER

• Økonomistyring (andel, ejer, gårdlaug)
• Rådgivning (andel, ejer, gårdlaug)

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.