Kasper Knattrup

Senior Relationship Manager, Ejer- og Andelsboligforeninger

BIO

Kasper har mere end 10 års erfaring som ejendoms- og byggesagsadministrator og mere end fem års erfaring som rådgiver for andelsboligforeninger i Nordea. Udover den lange erfaring på området trækker Kasper på sin uddannelse som finansøkonom og HD2 i Finansiel Rådgivning. I sin dagligdag rådgiver Kasper et utal af andelsboligforeninger, og det er den ekspertise og viden, han bringer til bordet på bestyrelsesakademiet.

"Vi har været rigtig glade for, at Vest Administrationen var hurtige til at etableret det hele, så vi har kunne gennemføre generalforsamlinger digitalt og ikke gå i stå med de forskellige projekter, der er i gang. Det har fungeret meget bedre end forventet, og der har været højere fremmøde end normalt."

Nanna Preuthun Greulich
Andelsboligforeningen Nørre Farimagsgade 44-46

Hvorfor Vest administrationen

• Udvikling af organisationen og vores ydelser
• Strømline og udvikle forretningsgange

VIDSTE DU

Kent var som ung blandt de bedste skakspillere i Danmark.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.