Ejendomsadministration praktikant | Vest Administrationen

Kenneth Jørgensen

Praktikant

Finansøkonom

33 24 61 26

Vis LinkedIn profil

BIO

Kenneth arbejder som ejendomsadministrator praktikant og har været i Vest Administrationen A/S siden september 2022, hvor han skal være frem til ultimo november 2022. Udover viden og erfaring fra studierne, hvor han har læst til finansøkonom, har han en del erfaring indenfor salg og service og som selvstændig erhvervsdrivende. Kenneth har drevet flere virksomheder som fx tjener-vikarbureau, vinimport, vin bar med tilhørende vin og spiritus butik. Kenneth er en ildsjæl der vant til at have mange bolde i luften og stræber sig altid efter at udføre et godt stykke arbejde.

"Både i den daglige drift og ved større projekter oplever vi professionelt samarbejde, hvor vi får god guidning og super service. Det er dejligt at kunne fokusere på resultatet frem for processen"

Christina Seidel
AB Ingerslevsgade 118 - 122

Hvorfor Vest administrationen
  • Søde og hjælpsomme kollegaer
  • Høj grad af fleksibilitet/frihed under ansvar
  • Godt arbejdsmiljø
VIDSTE DU

Når Kenneth ikke er i Vest Administrationen, bruger han en del tid på sin enkeltmands virksomhed. Ud over dette er han glad for at tilbringe tid med både familien og vennerne.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.