Laura Vilsbæk

Bestyrelsesmedlem

Cand.mag. i Religionsvidenskab

33 24 61 26

Vis LinkedIn profil

BIO

Laura er soloselvstændig digital forretningsudvikler og arbejder i flere forskellige bestyrelser og advisory boards. Laura er med sin store viden om digitalisering en væsentlig del af den digitale transformation, som Vest Administrationen er i gang med på den eksterne kommunikation. Hun har sin viden og erfaring fra 15+ års arbejde på diverse digitale bureauer med både store og små kunder på den internationale scene såvel som herhjemme. Derudover står Laura bag Nyibestyrelsen.dk, der bidrager til en tiltrængt professionalisering af bestyrelsesagendaen. Det handler om at få mange flere forskellige profiler i spil i de danske bestyrelser, da flere forskellige perspektiver giver langt bedre beslutninger.

"Vest Administrationens juridiske afdeling er kompetent. Og så vender vores administrator altid hurtigt tilbage med et kvalificeret svar, når vi har spørgsmål"

Morten Johansen
EF Godthåbsvej 61 A og B

Hvorfor Vest administrationen

• Der er en stærk organisation og nogle fantastisk skarpe medarbejdere, som er vant til at eksekvere og er med på nye tiltag, der gør hverdagen bedre, nemmere – og dermed sjovere
• Der er en stærk ledelse, som er gode til at udvikle virksomheden og hele tiden har blik for nye muligheder
• Der er en god stemning i huset, og det er et rart sted at komme

VIDSTE DU

At Laura også er forfatter til ”Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt”, som handler om at få mange flere forskellige profiler i spil i de danske bestyrelser, og at hun er nybagt hundeejer til Westien Alvin – efter at ha’ lidt af en hundefobi i over 30 år.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.