Mahnor Asghar

Administratorassistent og handelsansvarlig, Finansøkonom

Finansøkonom

33 24 61 26

Vis LinkedIn profil

BIO

Mahnor arbejder som handelsansvarlig, og har arbejdet for Vest Administrationen siden oktober 2020. Hun startet i VA som studentermedhjælper, og udførte også sit praktikforløb i Vest Administrationen. Herefter blev hun ansat fuldtid i handelsafdelingen som handelsansvarlig. Dette er på baggrund af den erfaring hun har haft i både Vest Administrationens professionelle standarder, samt indenfor service igennem årene. Samtidige med dette er hun også færdiguddannet Finansøkonom og har derfra haft en del læring indenfor branchen. Mahnor besidder viden indenfor de juridiske samt økonomiske forhold, der har indflydelse på administrering af boliger. Hun går meget op i at yde den bedste service til de kunder, hun kommer i kontakt med samt at udføre sit arbejde så korrekt og professionelt som muligt.
Hvorfor Vest administrationen

• Hjælpsomme kollegaer
• Der er høj grad af fleksibilitet/frihed under ansvar
• Høj tillid mellem alle kollegaer

VIDSTE DU

Når Mahnor ikke er i Vest Administrationen, kan hun godt lide at tilbringe sin fritid med noget Kick boksning. Ud over dette er hun glad for at tilbringe tid med både familien og vennerne.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.