Maria Vestermark

Ejendomsadministrator, EA

EA hos EjendomDanmark

33 28 02 26

Vis LinkedIn profil

BIO

Med erfaring fra advokatbranchen og direktørstolen er Maria med til at give kompetent rådgivning og styre generalforsamlinger. 15 års erfaring fra advokatkontoret betyder, at Maria har lært værdien af at kunne sine paragraffer til gavn for kunderne. Skiftet til ejendomsadministrationsbranchen i 2007 var det helt rigtige for Maria, der ud af de mange års erfaring også har siddet fem år som direktør med ansvaret for hele forretningen og mere end 40 kunder og selv kørt hele processen med rådgivning og afholdelse af generalforsamlinger. Maria har derfor en baggrund, der giver hende et væsentligt indblik i både ejendomsadministration og driften af et administrationsselskab.

"Vi oplevede, at det fungerede overraskende godt at afholde generalforsamling på Zoom. Der var flere deltagere til generalforsamlingen end normalt, hvilket selvfølgelig også er positivt."

Christian Stub
Andelsboligforeningen Ndr. Fasanvej 159-161

Hvorfor Vest administrationen
  • Stor fleksibilitet
  • Frihed under ansvar
  • Godt arbejdsklima
  • Innovativt
  • Dygtige kollegaer med masser af godt humør
VIDSTE DU

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.