Nicolai Hertz

Studentermedhjælper, Professionsbachelor i Finans

Professionsbachelor i Finans

33 24 61 26

Vis LinkedIn profil

BIO

Nicolai arbejder som ejendomsadministrator og har været i Vest Administrationen A/S siden 2019, hvor han startede som praktikant. I efteråret 2021 er har startet på en videregående uddannelse, der bygger videre på hans finansbachelor. Udover viden og erfaring fra studierne, har han en del erfaring fra job, hvor det kræves at være serviceminded. De gode erfaringer fra både job og studier har givet Nicolai en bred viden indenfor finansverden, som han bruger i dagligdagen. Nicolai er derudover meget grundigt i sit arbejde, han går meget i dybden, når han skal tilgå sig nye metoder og i hverdagen, og han tager sig altid god tid til kunderne og er forstående og indlevende.

"Både i den daglige drift og ved større projekter oplever vi professionelt samarbejde, hvor vi får god guidning og super service. Det er dejligt at kunne fokusere på resultatet frem for processen"

Christina Seidel
AB Ingerslevsgade 118 - 122

Hvorfor Vest administrationen

• Stor fleksibilitet
• Gode kolleger med god stemning
• Stor tillid mellem medarbejderne

VIDSTE DU

Går meget op i fodbold, træner en del, løber, fitness. Social sammen med venner og familie.

YDELSER

• Økonomistyring (andel, ejer, gårdlaug)
• Rådgivning (andel, ejer, gårdlaug)

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.