Ole Mortensen

Ejendomsadministrator, Merkonom regnskab/finansjura

Merkonom regnskab, finansjura/akademiuddannelse i finansiel rådgivning

33 28 02 21

Vis LinkedIn profil

BIO

Ole arbejder som ejendomsadministrator og står for den daglige kontakt med sine foreninger. Ole deltager som dirigent og referent på foreningernes generalforsamlinger. Ole har en meget bred erfaring i administration af ejerforeninger og andelsboligforeninger og har været 19 år hos Vest Administrationen A/S. Før det har Ole været 12 år i andre ejendomsadministrationsfirmaer, så han har altså mere end 31 års erfaring med ejendomsadministration. Med udgangspunkt i sin store erfaring er Ole meget løsningsorienteret og laver altid hurtige, men grundige beslutninger og overvejelser. Erfaringen gør også, at han har en mentorrolle for mange af de yngre medarbejdere. Ole er meget social anlagt og udadvendt og sætter stor pris på at hjælpe på tværs af organisationen. Udover det har Ole en meget bred viden, så han har et stort kendskab både til juradelen og den økonomiske del. De mange års erfaring og den brede viden betyder, at kunderne har stor tillid til Ole, og Ole er altid i øjenhøjde med sine kunder.

"Udover at være hurtig og præcis, uanset hvad temaet er, så er <a href="https://vestadministrationen.dk/om-os/medarbejdere/ole-mortensen">Ole</a> altid behagelig, og han er vellidt af alle i foreningen. Han er tydeligvis meget kvalificeret og formår altid at være i øjenhøjde, hvilket vi sætter stor pris på"

Ole Pedersen
AB Værnedamsvej 11

Hvorfor Vest administrationen

• Søde og hjælpsomme kolleger
• Frihed under ansvar
• Gode personalegoder

VIDSTE DU

Når Ole ikke forgaber sig i sine kunder, så ser han (rigtig) meget fodbold. Han elsker at rejse og udforske verden, hvilket han gør mindst fire gange om året. Udover dette læser Ole mange bøger og slapper af til dette.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.