Steffen Jensen

Seniorprogrammør, Datamatiker

Datamatiker / IT Diplomuddannelse

33 24 61 26

Vis LinkedIn profil

BIO

Med mere end tyve års erfaring som programmør har Steffen et solidt grundlag for at udvikle programmer. Programmerne bliver programmeret i Visual Studio. Der er tale om WPF Desktop-programmer, skrevet i C# og XAML. Data bliver skrevet til og læst fra SQL-databaser. En af Steffens mærkesager er at have brugeren i fokus, når programmerne skal designes og udvikles. Ligeledes er det et centralt fokusområde, at IT-arkitekturen er velstruktureret og sikker, så al information altid er tilgængelig for alle relevante brugere. På almindelig dansk betyder det, at Vest Administrationens IT systemer er i absolut højeste niveau og med til at understøtte vores optimerede processer til gavn for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

"Vi oplevede, at det fungerede overraskende godt at afholde generalforsamling på Zoom. Der var flere deltagere til generalforsamlingen end normalt, hvilket selvfølgelig også er positivt."

Christian Stub
Andelsboligforeningen Ndr. Fasanvej 159-161

Hvorfor Vest administrationen

• Alle udviser professionalisme med kunden i centrum
• Vældig højt niveau af samarbejde på tværs af organisationen
• Man bliver mødt i øjenhøjde, uanset hvem man taler med
• Meget fine arbejdsforhold både på kontoret og på hjemmekontoret

VIDSTE DU

På vej til og fra arbejde – og mens Steffen arbejder – hører han heavy metal af den hårdere slags. Skrigen og growlen ligger højt på hitlisten. Der er ikke kun tale om de største internationale navne som Slipknot, Korn og Killswitch Engange. Men også norske bands som Skambankt og Kvelertak, danske bands som HateSphere og BAEST og franske som Eths og Igorrr. Selvom man kunne tro, at det er forstyrrende at høre på, påstår Steffen, at det ‘holder ham i zonen’ og resten af Verden lidt på afstand. Steffen ser frem til at komme på CopenHell og gå til koncerter igen.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.