Vil du i praktik som ejendomsadministrator?

 
Er du finansbachelor og søger praktikplads hos en ejendomsadministration? Brænder du for tal, jura og kundekontakt? Har du drive og ben i næsen? Hvis du kan svare ja, er du lige den kandidat, vi søger.

Vi tilbyder en praktikperiode, hvor du vil prøve kræfter med og få kendskab til:

– Kundebetjening

– Bogføring og regnskab

– Varmeregnskab

– Budgetter

– Realkreditlån

– Forsikringer

– Bestyrelsens funktion, ansvar og valg

– Indkaldelser til generalforsamlinger

– Deltagelse i generalforsamlinger

– Skrivning af referater

– Varetagelse af sekretariatsfunktion

Samt andre relevante arbejdsopgaver, der vil give dig en grundig indsigt i ejendomsadministration. Når du starter, vil du få udleveret læringsmål og en skemalagt ugeplan for hele dit praktikforløb. Så er du sikker på, at du får mest mulig læring ud af din praktikperiode hos os. Under hele praktikforløbet vil du være tilknyttet en fast kontaktperson.

Tjek læringsmål og find eksempel på et praktikforløb.

Læs også artikel om Katja, der har været i praktik hos os. 

 

Om dig

Du er igang med din uddannelse som finansbachelor og har gode karakterer. Du går op i detaljen uden at miste overblikket. Du trives med tal. Vi forventer, at du behersker Excel og resten af office pakken.

Lidt om os
Hos Vest Administrationen er vi 33 ansatte. Vi startede i 1990. Vi beskæftiger os med rådgivning og ejendomsadministration af andelsboliger, ejerboliger og gårdlaug. Vi holder til i en ældre herskabsvilla i ambassadekvarteret i Hellerup, har en uformel omgangstone, høj arbejdsmoral og sætter en stor ære i at betjene vores kunder hurtigt og effektivt.

Vest Administrationen er hvert år siden 2017 certificeret af Great Place to Work og er flere gange nomineret til årets bedste arbejdsplads i kategorien mellemstore virksomheder.

 

Praktiske informationer
Arbejdsplads:
Vest Administrationen A/S
Gammel Vartov Vej 1
2900 Hellerup

Arbejdstid: 36 timer.

 

Ansøgningsfrist:

Send din ansøgning og dit CV til os hurtigst mulig, da vi løbende holder samtaler, på tlu@vestadm.com skriv ”Finansbachelor” i emnefeltet.

Spørgsmål: Hvis du ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte Administrationschef, Timmy Lund på tlf. 33 24 61 26.

Praktikforløbet løber fra august 2020 og 5 måneder frem.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Læs andre praktikanters erfaring her.

Se også vort opslag på http://ejendomsadministrator.dk/find-praktikplads.