FÅ ET TILBUD PÅ EJENDOMSADMINISTRATION

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EJENDOMSADMINISTRATION

I Vest Administrationen har vi mere end 30 års erfaring med ejendomsadministration af andelsboligforeninger og ejerboligforeninger samt gårdlaug. I dag hjælper vi knap 400 foreninger med ejendomsadministration. Mange af dem har vi så stærk en relation til, at vi hjulpet dem i en lang årrække. Det er fordi, vi hviler på en værdifuld kombination af stærk faglighed og evnen til at skabe og vedligeholde gode til relationer. Det siger vores kunder samlet set i vores seneste brugerundersøgelse. De siger også, at vi har nogle stærke IT processer, der gør, at de basale ting bare fungerer. Og det giver tid og overskud til kundepleje. For at illustrere det, har vi lavet en række cases, der fortæller mere om de gode kundeforhold.

Vi vil også gerne hjælpe din forening - Udfyld formularen nedenfor og få et gratis og uforpligtende tilbud.

 

UDFYLD OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

[contact-form-7 id="6527" title="Få tilbud 2021"]

Timmy Lund
Administrationschef, advokat, partner,
Cand.jur. 33 28 02 27

Nemt at skifte ejendomsadministrator

Vores vision er "vi vil gøre det nemt at være bestyrelse". Derfor skal det også være nemt at skifte til Vest Administrationen.

Vi er med hele vejen og hjælper med alt det formelle allerede før I har vedtaget at skifte ejendomsadministrator. Vi laver udkast til alle dokumenter til brug for opsigelsen, så I i bestyrelsen ikke skal bruge tid på at kigge i vedtægter eller administrationsaftaler.

Når skiftet til Vest Administrationen er vedtaget på en generalforsamling eller et bestyrelsesmøde, og I har opsagt jeres nuværende administrator, tager vi 100% over, og processen vil typisk forløbe således:

  1. Vest Administrationen A/S kontakter tidligere administrator samt banker mv. og får overdraget al relevant materiale.
  2. Jeres forening oprettes i vores systemer og I har fra starten online-adgang til alle jeres dokumenter.
  3. Vest Administrationen A/S orienterer alle beboere i foreningen.
  4. Jeres nye daglige kontaktperson hos Vest Administrationen indkalder til opstartsmøde med bestyrelsen.

Når skiftet af er på plads, vil jeres nye erfarne administrator dialog med jer vurdere, om der er områder, hvor jeres forening kan optimeres. Vi kommer med forslag til, hvad vi ser, der kan optimeres, så det er nemt at gå til for jer som bestyrelse.

 

Vil du vide mere om Vest Administrationen

Hvis du vil vide lidt mere om, hvordan Vest Administrationen kan hjælpe jeres forening, inden du beder om et tilbud på ejendomsadministration, så kan du med fordel læse mere om ejendomsadministration af andelsboligforeninger eller ejendomsadministration af ejerboligforeninger.

Vil du vide, hvad det koster? Find vores priser på ejendomsadministration ved at klikke her.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.