Bestyrelsesakademi (Old)

GRATIS BESTYRELSESAKADEMI

I Vest Administrationen A/S vil vi gerne dele ud af vores lange erfaring og gøre dig bedre til bestyrelsesarbejdet, uanset om du er kunde hos os eller en anden ejendomsadministrator. Derfor har vi et Bestyrelsesakademi, hvor du kan blive klogere på de mest relevante temaer for bestyrelsesmedlemmer i både andels- og ejerboligforeninger.

OM AKADEMIET

Akademiet er primært henvendt til nyere og mindre erfarne bestyrelsesmedlemmer, men alle erfaringsniveauer kan få gavn af at deltage. Du møder både Vest Administrationens medarbejdere samt nogle af vores samarbejdspartnere fra vores netværk, der alle er meget erfarne og kompetente på deres område. Og selvfølgelig er der cases, så du kan høre, hvad andre bestyrelsesmedlemmer har gjort sig af gode erfaringer. Akademiet er også din chance for at netværke med andre bestyrelsesmedlemmer, og du behøver ikke være kunde hos Vest Administrationen for at deltage.

 

DOWNLOAD MATERIALER

Alt det gode indhold fra akademiets moduler er tilgængeligt, og du kan hente det, når det passer dig. Der er indlægsholdernes præsentationer og fuld optagelse af modulerne, så du også får spørgsmål og svar med.

DET SIGER VORES KUNDER

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.