Vil du i praktik som ejendomsadministrator? [PRAKTIKPLADSEN ER BESAT]

PRAKTIKPLADSEN ER BESAT

Er du finansstuderende og søger praktikplads hos en ejendomsadministrator? Brænder du for tal, jura og kundekontakt? Har du drive og ben i næsen? Hvis du kan svare ja, er du lige den kandidat, vi søger.

Vi tilbyder en praktikperiode, hvor du vil prøve kræfter med og få kendskab til:

– Kundebetjening

– Bogføring og regnskab

– Varmeregnskab

– Budgetter

– Realkreditlån

– Forsikringer

– Bestyrelsens funktion, ansvar og valg

– Indkaldelser til generalforsamlinger

– Deltagelse i generalforsamlinger

– Skrivning af referater

– Varetagelse af sekretariatsfunktion

Samt andre relevante arbejdsopgaver, der vil give dig en grundig indsigt i ejendomsadministration. Når du starter, vil du få udleveret læringsmål og en skemalagt ugeplan for hele dit praktikforløb. Så er du sikker på, at du får mest mulig læring ud af din praktikperiode hos os. Under hele praktikforløbet vil du være tilknyttet en fast kontaktperson.

Se læringsmål HER

Læs artikel om vores tidligere praktikant HER

 

Om dig

Du er igang med din uddannelse inden for finans og har øjnene rettet med ejendomsadministration. Du går op i detaljen uden at miste overblikket, og du bevarer også overblikket, når du skal tale foran en større gruppe af mennesker. Du trives med tal og paragraffer, har godt styr på Office pakken og vil gerne udfordre og udfordres. Vigtigst af alt, så har du lyst til at lære af nogle erfarne og søde ejendomsadministratorer.

Lidt om os

Hos Vest Administrationen er vi 33 ansatte. Vi startede i 1990. Vi beskæftiger os med rådgivning og ejendomsadministration af andelsboliger, ejerboliger og gårdlaug. Vi holder til i en ældre herskabsvilla i ambassadekvarteret i Hellerup, har en uformel omgangstone, høj arbejdsmoral og sætter en stor ære i at betjene vores kunder hurtigt og effektivt.

Vest Administrationen er hvert år siden 2017 certificeret af Great Place To Work, og vi er de seneste to år kåret som den 10. bedste arbejdsplads i kategorien 20-49 ansatte. Fra efteråret 2022 går vi over til fire-dages arbejdsuge, hvor vi holder fri om fredagen.

 

Praktiske informationer
Arbejdsplads:
Vest Administrationen A/S
Gammel Vartov Vej 1
2900 Hellerup

 

Ansøgningsfrist:

Send din ansøgning og dit CV til os hurtigst mulig, da vi løbende holder samtaler, på tlu@vestadm.com skriv ”Praktik finans” i emnefeltet.

Spørgsmål: Hvis du ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte Administrationschef, Timmy Lund på tlf. 33 24 61 26.

Praktikforløbet starter i januar 2023.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!