BLIV KLOGERE BESTYRELSESAKADEMI

TEMA

KONFLIKTHÅNDTERING

Konflikter i boligforeninger er tæt på uundgåelige og kan være langvarige. Her får du viden om forskellige typer af konflikter og gode råd til at håndtere dem.

VIDEO

Her kan du se optagelsen fra modulet og få et indblik i typiske konflikter og konflikthåndtering

MODULBESKRIVELSE

Har du også oplevet uenigheder i jeres forening? De kan være svære at undgå og kan opstå på flere niveauer. Og i næsten alle tilfælde bliver bestyrelsen involveret. Enten direkte som en del af konflikten, hvis fx en beboer stiller spørgsmålstegn ved bestyrelsens ageren, eller ved interne stridigheder mellem to medlemmer. Og er det to beboere, så vil bestyrelsen også ofte skulle mægle. Uanset de involvererede parter, så er det sjældent ”bare” at mægle, da der også kan være følelser og personlige relationer involveret. Få Vest Administrationens gode råd til at komme bedst muligt igennem en konflikt i foreningen ved Timmy Lund, der præsenterer konkrete cases fra sine mange års erfaring som administrationschef og ejendomsadministrator.

PRAKTISK

Dato: 02/11 2022
Tidspunkt: KI. 17.00 - 18.00
Antal Deltagere: Ubegrænset, afholdes kun online

Sted: Online via Zoom (link fremsendes ved tilmelding)
TILMELD DIG MODULET

PÅ MODULET KAN DU BL.A. MØDE

Timmy Lund
Administrationschef, advokat, partner

Som administrationschef er Timmy ofte den første en potentiel ny forening møder. Han står for tilbudsgivning og for at sikre, at der er det rette match mellem foreningen og Vest Administrationen, herunder at det er den rette administrator, der efterfølgende skal have den daglige kontakt. Timmy trækker på mere end 20 års erfaring i arbejdet med ejer- og andelsboligforeninger og har tidligere både afholdt kurser og rådgivet boligforeninger samt været hovedforfatter på en ca. 1.400 sider lang publikation om boliglejemål, da han var ansat i brancheforeningen EjendomDanmark. Han er stadig lægdommer i Københavns byret og er anerkendt som en af Danmarks bedste boligadvokater, og han underviser også i boligret på CPH Business. Det er med udgangspunkt i denne erfaring og ekspertise, at Timmy i dagligdagen giver kvalificeret sparring, der kommer kunderne til gode, til Vest Administrationen A/S’ administratorer på de mange forskellige problemstillinger om alt fra vedtægtsændringer til byggesager, de møder. Timmy bevarer altid roen med sit store overblik og er ikke bleg for nye udfordringer.

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til vores CCO.

Jacob Clausager Johansen
CCO, Master in International Business Communications,
Master, International Business Communications, Copenhagen Business School 30 26 60 68

OM OS

Vest Administrationen A/S er et veldrevet og
professionelt ejendomsadministrationsselskab. Vi er
erfarne og er eksperter på området med høj faglighed,
vi er i øjenhøjde med både kunder og
samarbejdspartnere, vi er ærlige og dyrker de gode og
langvarige relationer til vores netværk, alt andet ville
selvfølgelig også være dumt. Vores størrelse gør, at vi
har optimale processer, så der altid er styr på jeres
dokumenter til gavn for både bestyrelse og beboere.
Det er ikke bare noget, vi siger, vi dokumenterer det
også via vores ISO 27001 certificering.

HOLD DIG OPDATERET
OM AKADEMIET

Vil du gerne have løbende information om Vest Administrationens gratis Bestyrelsesakademi? Det er både information om nye moduler og opfølgning med det faglige indhold. Skynd dig at trykke på "Tilmeld".