Tilstandsrapport

VI HJÆLPER JER TIL

DE RETTE BYGGETEKNISKE LØSNINGER

Hvorfor er det vigtigt at bruge penge på at få udarbejdet en tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan? Fordi foreningens, og dermed beboernes, største aktiv er bygningen, og det er bestyrelsens opgave at tage hånd om, at der bliver passet bedst muligt på den.

Får I en byggeteknisk rådgiver til at gennemgå ejendommen med professionelle øjne, har I et godt udgangspunkt. Den byggetekniske rådgiver gennemgår typisk ejendommen ud fra 20 punkts skema, hvor alle bygningsdele gennemgås. Med både en tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan har I et effektivt og godt værktøj til at prioritere de vigtigste vedligeholdelses- og renoveringsarbejder på ejendommen og kan dermed sikre langtidsplanlægning og undgå uforudsete vedligeholdelsesudgifter. Dette giver god tryghed og sikkerhed for beboerne.

Vest Administrationen anbefaler, at alle foreninger får udarbejdet en tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan hvert fjerde til femte år. Vest Administrationen hjælper gerne med navne på byggetekniske rådgivere, som har hjulpet andre af vores boligforeninger, og som har stor erfaring med og kompetence i rådgivning med denne specifikke ejendomme.

Der kan måske være tilskud til arbejdet, se mere HER.

ET STÆRKT NETVÆRK

Igennem vores mere end 30 års erfaring med byggestyring har vi opbygget et netværk af de mest kompetente samarbejdspartnere. Det kommer både os og jer til gavn, når der skal bygges og renoveres. Fordelene ved at have et stort netværk er mange. Der er stor forskel på typen af projekter, og vi kan altid pege på den rigtige leverandør, så det matcher med opgaven. Kræver det stor erfaring i dialog med myndighederne, er det måske én samarbejdspartner, mens det kan være en anden, hvis det er mere teknisk håndværk, der skal laves. I kan derfor trygt benytte jer af vores netværk til jeres næste byggesag.

KONTAKT OS VEDR. JERES PROJEKT

Står I og overvejer et byggeprojekt i jeres forening? Med mere end 30 års erfaring kan vi guide jer sikkert igennem projektet, så I får det ønskede resultat og et budget, der holder. Kontakt os via formularen eller kontakt Lene direkte.

Lene Raahauge
Byggesagsansvarlig, Cand. Jur,
Juridisk kandidatuddannelse fra Københavns Universitet 33 28 02 25

Cases

Vi er glade, når vores kunder er glade. Vi har samlet er række cases, så du kan se hvorfor.

DET SIGER VORES KUNDER

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.