Peter Lykkeby

Ejendomsadministrator, EA

Finansøkonom EA

33 28 02 28

Vis LinkedIn profil

BIO

Peter arbejder som ejendomsadministrator med udgangspunkt i en solid faglig baggrund og uddannelse som Finansøkonom og Ejendomsadministrator. Peter arbejder målrettet og struktureret med alle sine foreninger og er dygtig til at bevare overblikket, mens han samtidig evner at kræse om detaljerne i de enkelte foreningers sager. Ingen af de opgaver som Peter får stillet er umulige for ham at løse, uanset om det vedrører jura eller økonomi (fx låneomlægning). Peter er en god sparringspartner over for bestyrelserne, der alle værdsætter, at han er serviceminded og fleksibel, især illustreret ved hans altid hurtige svar.

"Peter er helt suveræn, vi behøver aldrig checke op på tingene, vi ved, at det er i sikre hænder. Den tillid er meget værd, det sætter vi virkelig pris på"

Claus Werborg
EF For. af lejlighedsejere under matr. 297-298

Hvorfor Vest administrationen

• Gode kolleger, som tager hånd om hinanden
• God moral på arbejdspladsen
• Professionel ledelse, der sikrer at medarbejderne har det godt, både privat og på arbejdspladsen

VIDSTE DU

Når Peter ikke er på arbejde foretrækker han at dyrke motion, fx en tur på racercykel eller i fitnesscenteret. Ellers foretrækker han mest af alt at se fodbold med venner.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.