Økonomistyring for andelsboligforeninger

ØKONOMISTYRING FOR ANDELSBOLIGFORENINGER

Hvis I selv vil klare en stor del af arbejdet i jeres andelsboligforening, men gerne vil have en erfaren administrator til at sikre, at økonomien stemmer, så er vores Økonomistyring det rigtige for jer. Udover adgang til vores økonomistyringsprogram får I også adgang til ProBo, der samler al jeres kommunikation og information på ét sted. Som en del af økonomistyring overleverer vi naturligvis al relevant materiale til jeres revisor, så det er nemt for vedkommende at sætte jeres regnskab op. Hvis det er nemmere (og tilmed billigere) for jer, kan vi i Vest Administrationen A/S også sætte det op for jer.

 

Med vores Økonomistyring får jeres andelsboligforening:

 • Opkrævning af boligafgift og andre betalinger.
 • Udsendelse af påkrav.
 • Orienterer bestyrelsen om restancer.
 • Overgivelse af sagen til juridisk assistance med henblik på udsættelse af andelshaveren, når bestyrelsen har truffet beslutning om eksklusion.
 • Alle faste betalinger afregnes efter fornøden kontrol.
 • Andre betalinger, herunder reparationsudgifter og lign., afregnes efter at være kontrolleret af bestyrelsen, eller hvem der i øvrigt måtte være bemyndiget hertil.
 • Daglig bogføring af ind- og udbetalinger.
 • Opbevaring af bilag i 5 år.
 • Adgang til samtlige konti via ProBo på alle tider af døgnet.
 • Udskrift og afstemning af samtlige konti til andelsboligforeningens revisor med henblik på udarbejdelse af årsregnskab.
 • Udarbejdelse af budget for andelsboligforeningen, herunder forslag til regulering af boligafgift og antennebidrag.
 • Deltagelse i ét årligt bestyrelsesmøde, herunder regnskabs- og budgetmøde.

 

Vi synes, du skal vide, hvad det koster. Så har I det bedste udgangspunkt for at vide, om Vest Administrationen A/S kan hjælpe jeres andelsboligforening. Se vores priser HER.

MERE OM VORES YDELSER

ØKONOMISTYRING

RÅDGIVNING

BYGGESTYRING

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud på den administrationsløsning, der passer til jeres behov.

PRISER

Vi sammensætter en administrationsløsning efter netop jeres behov, men en række ydelser har faste priser.

VORES MEDARBEJDERE, JERES TEAM


Hvis du endnu ikke er overbevist om, at Vest Administrationen skal være jeres nye administrator, kan et kig på vores medarbejdere måske hjælpe. Kompetencerne er i top, til gavn for både jer som bestyrelse og alle beboere i jeres forening.

MØD HELE TEAMET

DET SIGER VORES KUNDER

Ejendomsadministration er et kompleks område med mange regler og paragraffer, der ændrer sig løbende. Vi har i Vest Administrationen A/S mange års erfaring og ved, hvad der er af udfordringer for jer som bestyrelse. Den viden vil vi gerne dele ud af, så det bliver nemmere for jer. Derfor har vi samlet spørgsmål og svar på både stort og småt i en vidensbase. Der er de tungere juridiske temaer og de lidt lettere om vedligeholdelse af lejligheder.

VIDEN

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.