PROBO - NEM OG SIKKER KOMMUNIKATION I FORENINGEN

ProBo er jeres online platform til alle i foreningen. Det hele er samlet et sted, og alle har adgang 24 timer i døgnet fra både PC og tablet. ProBo er gratis for kunder hos Vest Administrationen. Se mere i videoerne nedenfor eller meld til vores gratis bestyrelsesakademi! Det gør du ved at trykke HER.

Oversigt

Siden "Oversigt" giver et godt overblik over aktiviteterne i jeres ProBo. På "Oversigt" vises de oplysninger, du har brug for, og indholdet er tilpasset brugeren.


Kalender

ProBo indeholder en kalender, hvor ejendommens begivenheder let deles med de oprettede brugere. Der kan automatisk sendes notifikation om begivenheder.


Informationssider

Ofte har en ejendom behov for information tilpasset lige præcis ejendommens forhold. Informationssider er de sider, som bestyrelsen har oprettet, og som er skræddersyet til lige præcis din ejendom.


Nyheder

Bestyrelsesmedlemmer kan dele ejendommens nyheder let og hurtigt! Overblikket bevares ved, at nyhederne automatisk grupperes med nyeste først.


Afstemninger

En afstemning kan være rigtig praktisk at anvende i mange situationer. Skal en stor gruppe tage en demokratisk beslutning, kan en online afstemning være en praktisk måde at gøre det på.


Opslagstavle

ProBo stiller en digital opslagstavle til rådighed! Beboerne kan skrive opslag til alle andre i ejendommen. På den måde spares en masse tid og bøvl med at holde styr på emailadresser.


Beskeder

Beskederne er kommunikationskanalen til og mellem beboerne. Beboere kan skrive til andre oprettede beboere, bestyrelse, administrator og evt. vicevært - og bestyrelsen kan skrive til beboerne


Serviceopgaver

Her kan du se, hvordan din forening har mulighed for at tilknytte en serviceperson, fx. en vicevært, i din forening. Når personen er tilknyttet kan beboerne i ejendommen melde fejl og mangler ind til vedkommende.


Bookinger

ProBo indeholder et komplet bookingsystem, der kan håndtere digital booking af en række af ejendommens faciliteter. Det kan f.eks. være fælleslokale, vaskemaskine, borehammeren eller klapstolene.


Administrer hjemmeside

Brugervenligt hjemmesideprogram helt uden kodning og integreret i ProBo. Start i dag og få en hjemmeside med 99.9% oppetid. Én nem skabelon og mange andre brugere, sikrer effektivt og velafprøvet system.


Brugere

Det vigtigste i ProBo er brugerne! Jeres beboere inviteres automatisk, når blot deres e-mail er tastet. Klik på "Brugere" og på knappen "Inviter". Der står "Inviter" ud for de brugere, der ikke allerede tidligere har modtaget en invitation.


Administrer sider

Bestyrelsesmedlemmer opretter og redigerer informationssider. Siderne kan vises for dem, I ønsker.


Gallerier

Et galleri gør det nemt at uploade og dele fotos fra din tablet eller computer. Galleriet får fotos til at se godt ud, og det er let at bruge for alle.


SMS

Bestyrelsen kan sende SMS til brugerne af deres ejendoms ProBo. Enten til alle med et mobilnummer eller udvalgte. SMS virker på alle mobiler.


Id-legitimation

Som en konsekvens af Hvidvaskloven, skal der indhentes dokumentation omkring den siddende bestyrelse i ejendommen. Dette er for at Vest Administrationen overholder “kend din kunde”-princippet.


Sælg din andelsbolig

Med "Sælg din bolig" i ProBo kan andelshavere betjene sig selv døgnet rundt og starte en andelsoverdragelse samt gøre brug af f.eks. Unik Boligsalg.


Dokumentarkiv

Overblik og adgang til alle ejendommens nøgledokumenter som f.eks. referater, husorden og vedtægter. Administrationen opdaterer og vedligeholder dokumenterne, og du får automatisk notifikation, når nye dokumenter tilføjes.


Digitale møder

Med "Digitale møder" kan fx generalforsamlinger og bestyrelsesmøder håndteres online. Ved generalforsamling opretter administrator i ProBo, ejere/andelshavere får sendt dagsordenen inkl. link til afstemning.


Bilagsgodkendelse

Med punktet "Bilagsgodkendelse" klarer bestyrelsen godkendelse af bilag let, hurtigt og sikkert. Som bestyrelse slipper I derfor for fysisk at indsamle godkendelser.


Økonomisk overblik

ProBo gør det nemt, sikkert og let tilgængeligt for bestyrelsesmedlemmer at få overblik over ejendommens økonomi. Alle posteringer kan ses og evt. bagvedliggende bilag kan hentes og eksporteres til Excel.


HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.