EFFEKTIV EJENDOMSADMINISTRATION FOR Gårdlaug

Søges administrator til gårdlaug i København?

Med en fast administrator til gårdlauget sikrer I, at der er styr på jura, vedligeholdelse og økonomi, så I kun skal nyde solen og fællesskabet. En ordning, der ikke koster meget i kr. og ører, men kan gøre en stor forskel for gårdmiljøet.

For der dukker let spørgsmål op, når lauget ejes af flere foreninger med hver deres økonomier og kulturer – og beboere:

Hvordan sikrer I en holdbar, juridisk aftale, som alle bliver tilfredse med?
Hvilken økonomisk fordelingsnøgle er rimelig, når foreningerne ikke har samme størrelse?
Hvem løser de praktiske opgaver?

Det behøver ikke blive noget problem.

Med faste retningslinjer kan vi hurtigt hjælpe jer med at sikre de gode aftaler, uanset om I foretrækker den traditionelle, velpassede gårdhave eller den naturlige, eller I vil have en fast gårdmand eller løse de praktiske opgaver selv.

Gennem + 30 år har Vest Administrationen A/S hjulpet ejerforeninger og andelsboligforeninger med administrationen. Særligt i København, hvor mange jo deler et gårdlaug med naboforeningerne. Derfor har vi stor erfaring både med det administrative – og med gårdlaug. Og vi kan sagtens administrere jeres gårdlaug, selv om vi ikke administrerer nogle af de tilhørende boliger.

Administrationen af gårdlauget bygger på de samme principper som øvrig administration: Vedtægter, budget og faste aftaler om vedligeholdelse. I skal bare tage stilling til meget mindre. Derfor tager administration af gårdlaug sjældent lang tid, når man ved, hvad man skal gøre. Og det ved vi.

Skal vi tage en snak?

Så ring til os på 33 24 61 26, send en mail eller udfyld kontaktformularen. Administrationschef og partner Timmy Lund kommer gerne på et uforpligtende besøg i gårdmiljøet, men ofte kan vi også sagtens afklare et muligt samarbejde per telefon eller på et onlinemøde.

 

VORES KOMPETENCER

Vi ved, at den daglige kontaktperson er vigtig for jer. Derfor er alle medarbejdere både kompetente og serviceminded.

VI HJÆLPER JER BL.A. MED

• Vedtægstændringer
• Huslejeopkrævning
• Budgetmøder
• Generalforsamling fra A-Z
• Byggestyring så I får den bedste kvalitet
• Låneomlægning
• Lejekontrakter
• Overdragelser
• Byggesager

MERE OM VORES YDELSER

ØKONOMISTYRING

RÅDGIVNING

BYGGESTYRING

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud på den administrationsløsning, der passer til jeres behov.

PRISER

Vi sammensætter en administrationsløsning efter netop jeres behov, men en række ydelser har faste priser.

VORES MEDARBEJDERE, JERES TEAM


Hvis du endnu ikke er overbevist om, at Vest Administrationen skal være jeres nye administrator, kan et kig på vores medarbejdere måske hjælpe. Kompetencerne er i top, til gavn for både jer som bestyrelse og alle beboere i jeres forening.

MØD HELE TEAMET

DET SIGER VORES KUNDER

VI GØR DET LET AT SKIFTE TIL VEST ADMINISTRATIONEN

Ejendomsadministration er et kompleks område med mange regler og paragraffer, der ændrer sig løbende. Vi har i Vest Administrationen A/S mange års erfaring og ved, hvad der er af udfordringer for jer som bestyrelse. Den viden vil vi gerne dele ud af, så det bliver nemmere for jer. Derfor har vi samlet spørgsmål og svar på både stort og småt i en vidensbase. Der er de tungere juridiske temaer og de lidt lettere om vedligeholdelse af lejligheder.

VIDEN

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.