Jakob Hallas-Møller

Ejendomsadministrator, HD(R)

HA-Almen bachelor fra Copenhagen Business School og HD(R) regnskab og økonomistyring

33 28 05 54

Vis LinkedIn profil

BIO

Jakob har været i Vest Administrationen siden 2015 som ejendomsadministrator. Han har både teorien fra sin HD og erfaringen fra Sjeldani Boligadministration som regnskabschef med i bagagen, hvilket gør, at han har en bred viden indenfor regnskaber og økonomistyring, der kommer kunderne til gode i dagligdagen. Jakobs ekspertise bliver også ofte brugt til at hjælpe kollegerne, der sætter stor pris på hans viden.

"Udover Jakobs gode personlige egenskaber er vi helt trygge ved hans faglighed, især hans store viden om økonomi, så vi føler os helt trygge ved ham. Og som bonus svarer han hurtigt på vores spørgsmål"

Jytte Verner
AB Ndr. Frihavnsgade 16-18

Hvorfor Vest administrationen

• Der er fokus på forandringsskabelse på alle niveauer
• Professionel, dygtig og erfaren ledelse
• Høj grad af frihed under ansvar

VIDSTE DU

At Jakob er familiefar med fart på. Han er vild med at lave mad (især til sine to dejlige børn), kører på motorcykel, renoverer familiens hus og brygger sin egen øl i kælderen.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.