Rådgivning for gårdlaug

RÅDGIVNING FOR GÅRDLAUG

Når du vil sikre dig, at jeres gårdlaug altid har adgang til daglig og løbende sparring og rådgivning fra jeres dedikerede administrator, skal I vælge vores Rådgivningspakke. Udover den løbende sparring og rådgivning, hvor vi gør en dyd ud af at samle alle, der deler gårdhave, får I også et budgetplanlægningsmøde inden den årlige generalforsamling, som vi selvfølgelig planlægger, indkalder til og skriver referat af. Men Rådgivningspakken kan meget mere end det, fx langtidsplanlægger vi også, både når det gælder jeres overblik over jeres budgetter og jeres udgifter til vedligeholdelsen af gårdlauget. Kort sagt, I er dækket godt ind med vores Rådgivningspakke, som fx indeholder:

  • Indkaldelse til- og udarbejdelse af referat fra generalforsamlinger
  • Dirigent på generalforsamlinger
  • Bestyrelsesmøder
  • Udformning og ændring af gårdlaugets vedtægter
  • Sikker og pålidelig administration af diverse tilskudsordninger
  • Byggesagsadministration
  • Forsikringssager

Planlægning og langtidsbudgettering af vedligeholdelse

MERE OM VORES YDELSER

ØKONOMISTYRING

RÅDGIVNING

BYGGESTYRING

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud på den administrationsløsning, der passer til jeres behov.

PRISER

Vi sammensætter en administrationsløsning efter netop jeres behov, men en række ydelser har faste priser.

VORES MEDARBEJDERE, JERES TEAM


Hvis du endnu ikke er overbevist om, at Vest Administrationen skal være jeres nye administrator, kan et kig på vores medarbejdere måske hjælpe. Kompetencerne er i top, til gavn for både jer som bestyrelse og alle beboere i jeres forening.

MØD HELE TEAMET

DET SIGER VORES KUNDER

Ejendomsadministration er et kompleks område med mange regler og paragraffer, der ændrer sig løbende. Vi har i Vest Administrationen A/S mange års erfaring og ved, hvad der er af udfordringer for jer som bestyrelse. Den viden vil vi gerne dele ud af, så det bliver nemmere for jer. Derfor har vi samlet spørgsmål og svar på både stort og småt i en vidensbase. Der er de tungere juridiske temaer og de lidt lettere om vedligeholdelse af lejligheder.

VIDEN

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.