Maja Hjersted (BARSEL)

Ejendomsadministrator, Finansøkonom

Finansøkonom

33 28 05 51

Vis LinkedIn profil

BIO

Maja startede som praktikant i Vest Administrationen i 2012 i forbindelse sin med uddannelse som finansøkonom. Maja blev efter sin praktikperiode fastansat som ejendomsadministrator. Maja har et stort overblik, som kan ses i hendes arbejdsstruktur. Majas arbejdsopgaver er blandt andet afholdelse af generalforsamlinger udarbejdelse af driftsbudgetter, daglig kontakt til bestyrelsen og beboerne i foreningerne fra hendes portefølje. Ud over det så hjælper hun sine kollegaer, der hvor der er behov. Maja er ikke bleg for at komme med forslag til forbedringer som kan effektivere arbejdsdagen for både hende selv og kollegerne og gøre det nemmere at være bestyrelse. Majas uddannelse som finansøkonom, har givet hende en bred viden, blandt andet indenfor økonomi og administration. Maja kommer fra restaurationsbranchen, hvor hun var i 10 år og startede som kokkeelev og derefter tjener. Så udover at være god til at lave mad er hun også rig på erfaring i kundeoplevelser og er ekspert i at sætte kunden i fokus. Maja er god til at holde hovedet koldt, hvilket gør, at hun er god til at have flere bolde i luften. Hun går op i og er kendt for at være servicemindet for sine kunder, være meget struktureret, meget grundig og omstillingsparat.

"Maja er rigtig god til at pleje vores relation og hun kan altid huske historikken. Hun holder det nede på jorden via sin høje faglighed og kommer altid hurtigt retur med svar, så vi bruger hendes kompetencer meget"

Katrin S. Olsen
AB Grundtvigs Sidevej 1-1A

Hvorfor Vest administrationen

• Frihed under ansvar
• Gode kollegaer og masser af godt humør
• Gode muligheder for udvikling både fagligt og personligt
• Fleksibelt arbejde, ingen dag er ens

VIDSTE DU

Når Maja ikke er på arbejde, så elsker hun en god krimi enten på tv eller lydbog, herudover kan hun finde på at lave Diamond paiting, som er en god måde at koble fra for Maja efter en hektisk uge.

YDELSER

• Økonomistyring (andel, ejer, gårdlaug)
• Rådgivning (andel, ejer, gårdlaug)

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.