ProBo – nem og sikker kommunikation i ejendommen

Integrerede online løsninger sparer tid og penge.

Vest Administrationen tilbyder markedets bedste online system, der er udviklet specielt til boligforeninger. Det er en fuldt integreret online løsning, der gør bestyrelsesarbejdet nemmere, og som gør kommunikationen til beboerne endnu bedre. Systemet hedder ProBo.

Vest Administrationen sørger for at vedligeholde og opdatere dokumentarkivet for hver enkelt forening, så dokumenterne er nemt tilgængelige døgnet rundt for både bestyrelse og beboere. På den måde er alle relevante dokumenter såsom vedtægter, referater, regnskaber osv. samlet på en overskuelig måde til, når du har brug for oplysninger. Dokumenterne er placeret på en sikker server, forbindelsen er krypteret og der foretages dagligt back-up.

Udover foreningens dokumenter kan bestyrelsen tilgå opdaterede oversigter og foreningens økonomi inkl. de scannede bilag, der måtte ligge bag en postering. Alt ajourført helt uden besvær for bestyrelsen.

Via ProBo kan du som bestyrelse sende beskeder – både SMS og email – til hver enkelt beboer i foreningen og hver beboer har sin egen indbakke i ProBo. Du får let beboerne oprettet i ProBo ved blot at invitere de beboere, der ikke allerede selv har fået oprettet sig.

Vest Administrationens online løsninger er meget brugervenlige, sikre og kan benyttes af alle med computer og internetadgang. Da systemet kan betjenes af alle, er det slut med at være afhængig af en superbruger, og skulle der være spørgsmål, så står vi altid klar med hjælp og gode råd.

Foreningens dokumenter integreret i ProBo
Direkte online adgang til alle de dokumenter i vort arkiv, som hører til jeres forening, lige fra regnskaber til referater og vedtægter m.m. Vores ISO certificerede kvalitetssystem sikrer, at der er styr på sagerne. Det letter bestyrelsesarbejdet og styrker kommunikationen til beboerne.

Hent vejledning til ProBo
ProBo er designet så det er brugervenligt og rimeligt ligetil. Der er dog mange muligheder og de bliver alle gennemgået kort og godt illustreret i vejledningen.
Hent vejledning til ProBo (pdf)

Log på din ejendoms ProBo
Klik på linket her nedenfor og log på. Er du ikke allerede oprettet, så kontakt din administrator eller skriv til support@prosedo.dk og få email med link til din personlige oprettelse.
https://probo.dk/

Opret dig som bruger af din ejendoms ProBo her
Tast blot fem bogstaver af din ejendoms navn i boksen nedenfor og klik login. Du benytter ejendommens fælleskode til at oprette din egen personlige adgang. Fælleskoden benyttes kun til din personlige oprettelse og kan oplyses af administrator, bestyrelse eller support@prosedo.dk

Log på ProBo


Klik på linket nedenfor og log på din ejendoms ProBo, hvor du kan hente ejendommens nøgledokumenter m.m.


https://probo.dk/