BLIV KLOGERE ARTIKLER & TIPS

ProBo udvikler sig hele tiden til gavn for hele foreningen


AF Lisbeth Bayer , ADM. Ejendomsadministrator HD (R)
Læs mere nedenfor så du er helt opdateret på ProBo

Endnu flere muligheder når jeres foreningshjemmeside opgraderes til ProBo

Du kan også se videooptagelse fra 2022 fra vores gratis bestyrelsesakademi om ProBo HER

I har via Vest Administrationen jeres helt egen foreningshjemmeside med i prisen via ProBo. ProBo hjælper både bestyrelse og beboere med at gøre kommunikationen nemmere. Der bliver løbende udviklet nye funktioner, så systemet er altid tidssvarende. Det handler bl.a. om sikkerhed, brugervenlighed og tidsbesparelser for jer som brugere. Uanset om du/I kender ProBo i forvejen eller skal til at bruge det, er der gode tips at hente her.

Funktioner i ProBo:

 • Digitale generalforsamlinger. Nu med integreret video og live-afstemming, og i videodelen kan der være op til 100 deltagere samtidig (de fleste foreninger har 30 enheder, så 100 "linjer" ind til videomødet er for de fleste mere end rigeligt)
 • Internt dokumentarkiv til bestyrelsen, hvor der kan oprettes mapper, undermapper og flyttes filer/mapper
 • Sikker mailkonto til bestyrelsen, så bestyrelsen kan sende mails ind og ud af ProBo til eksterne parter. Dermed er mailkontoen altid tilgængelig for den siddende bestyrelse inklusive historikken over sendte mails
 • Altid opdateret ift. gældende GDPR regler
 • Opgavemodul til bestyrelser. Det giver jer mulighed for at styre hvilke opgaver, der er i bestyrelsen, og hvem der har fået dem tildelt, status på opgaven mv.
 • Økonomiske data for foreningen vises nu hurtigere og med flere eksportmuligheder
 • Søgehistorik så I altid kan finde vigtige dokumenter, hvis nu de fx ikke er blevet arkiveret
 • Ved byggesager kan der tildeles rolle til arkitekt/ingeniør, som sikrer kommunikationsvejene til beboerne, når der eksempelvis skal skiftes rør, monteres altaner mv. Her er der også mulighed for at sende akut-SMS beskeder, se tidslinje for arbejdet mv.
 • Individuelle digitale postkasser til hver beboer, som åbner for let kommunikation beboerne imellem samt fra bestyrelse eller administrator til beboerne
 • Let håndtering af bilag til godkendelse
 • Fuld indsigt i hvilke beboere der kan tilgå foreningens ProBo samt de informationer/dokumenter I som bestyrelse og jeres administrator deler
 • Adressegrupper gør det nemt at oprette grupper blandt beboere, så der f.eks. kan sendes beskeder til en enkelt opgang, beboere på en bestemt etage, beboere boende til højre i en opgang mv.
 • Responsivt system. Kort fortalt - ProBo virker på alle digitale platforme fra PC til smartphones og tablets
 • Booking af vaskeri og fælleslokaler
 • Let og intuitiv kalender til deling af foreningens begivenheder
 • Hurtig SMS fra bestyrelsen til beboerne f.eks. ved akutte hændelser vedrørende ejendommen

Derudover kører ProBo med næsten 100% oppetid, da serverkapaciteten for nylig er opgraderet, så I vil altså opleve et smidigt system der altid fungerer. Og så indeholder ProBo naturligvis fortsat de kendte og vigtige elementer som jeres dokumentarkiv og foreningens økonomiske data. I skal ikke bekymre jer om opdateringer ved flytning, det varetages af jeres administrator.

Se mere på siden HER med korte forklarende videoer eller se video fra vores gratis Bestyrelsesakademi HER.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe på support-nummer udelukkende til ProBo på 71 99 26 55 eller sende en mail på support@prosedo.dk.

Kontakt jeres ejendomsadministrator

Har du spørgsmål vedr. probo? Kontakt din ejendomsadministrator på tlf. 3324 6126 eller email: info@vestadm.com

EJENDOMS- ADMINISTRATION

Leder du efter en professionel ejendomsadministrator? Vi har mere end 30 års erfaring med ejendomsadministration og byggestyring for andels- og ejerboligforeninger og gårdlaug.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.