Bæredygtighed

BÆREDYGTIG BOLIGFORENING

Bæredygtighed, klima og miljø, kært barn har mange navne. Uanset terminologien vil vi i Vest Administrationen understøtte dig som kunde i både at spare penge og spare på miljøet. Derfor er vi også partner i Energispring, hvor der med udgangspunkt i Københavns Kommunes Klimaplan 2025 arbejdes på at reducere energiforbruget blandt administratorer, bygningsejere og interesseorganisationer.

Via Energisprings hjemmeside finder du værktøjer, der kan inspirere til at komme i gang, og vi anbefaler, at du starter i det små. Energispring har også lavet en guide til ejer- og andelsboligforeninger, der skal hjælpe ved indgåelse af serviceaftaler.

Før man renoverer, kan der hentes meget ved at overvåge sit forbrug og få styr på data, så man kan optimere på det rigtige. Det kan I fx gøre med HOFORs "Forsynometer". Du kan også se mere fra vores gå-hjem-møde om energibesparende tiltag ved at se præsentationen HER eller optagelsen HER.

Ejendomsadministration er et kompleks område med mange regler og paragraffer, der ændrer sig løbende. Vi har i Vest Administrationen A/S mange års erfaring og ved, hvad der er af udfordringer for jer som bestyrelse. Den viden vil vi gerne dele ud af, så det bliver nemmere for jer. Derfor har vi samlet spørgsmål og svar på både stort og småt i en vidensbase. Der er de tungere juridiske temaer og de lidt lettere om vedligeholdelse af lejligheder.

VIDEN

VORES MEDARBEJDERE, JERES TEAM


Hvis du endnu ikke er overbevist om, at Vest Administrationen skal være jeres nye administrator, kan et kig på vores medarbejdere måske hjælpe. Kompetencerne er i top, til gavn for både jer som bestyrelse og alle beboere i jeres forening.

MØD HELE TEAMET

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud på den administrationsløsning, der passer til jeres behov.

PRISER

Vi sammensætter en administrationsløsning efter netop jeres behov, men en række ydelser har faste priser.

DET SIGER VORES KUNDER

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.