EFFEKTIV EJENDOMSADMINISTRATION FOR Andelsboligforening

ANDELSBOLIGFORENING

Ejendomsadministration af andelsboligforeninger er ofte en kompleks størrelse. Det ved du fra dit arbejde i bestyrelsen eller som andelshaver, og det ved vi, fordi vi har mere end 30 års erfaring på området. Vi ved, at en administrator for en andelsboligforening skal kunne gøre det komplicerede enkelt til gavn for kunden. Derfor er kompetencerne hos alle vores medarbejdere selvfølgelig på øverste hylde, og alle sætter en ære i at levere service af højeste niveau. Og derfor får du som kunde også én administrator dedikeret til jeres andelsboligforening. Læs mere om vores ydelser og vores service til andelsboligforeninger længere nede på siden eller se vores administratorer HER. Du kan også tilmelde dig vores gratis bestyrelsesakademi om "Realkreditlån til andelsboligforeninger" ved at trykke HER.

VORES KOMPETENCER

Vi ved, at den daglige kontaktperson er vigtig for jer. Derfor er alle medarbejdere både kompetente og serviceminded.

VI HJÆLPER JER BL.A. MED

• Vedtægstændringer
• Huslejeopkrævning
• Budgetmøder
• Generalforsamling fra A-Z
• Byggestyring så I får den bedste kvalitet
• Låneomlægning
• Lejekontrakter
• Overdragelser
• Byggesager

MERE OM VORES YDELSER

ØKONOMISTYRING

RÅDGIVNING

BYGGESTYRING

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud på den administrationsløsning, der passer til jeres behov.

PRISER

Vi sammensætter en administrationsløsning efter netop jeres behov, men en række ydelser har faste priser.

VORES MEDARBEJDERE, JERES TEAM


Hvis du endnu ikke er overbevist om, at Vest Administrationen skal være jeres nye administrator, kan et kig på vores medarbejdere måske hjælpe. Kompetencerne er i top, til gavn for både jer som bestyrelse og alle beboere i jeres forening.

MØD HELE TEAMET

DET SIGER VORES KUNDER

VI GØR DET LET AT SKIFTE TIL VEST ADMINISTRATIONEN

Ejendomsadministration er et kompleks område med mange regler og paragraffer, der ændrer sig løbende. Vi har i Vest Administrationen A/S mange års erfaring og ved, hvad der er af udfordringer for jer som bestyrelse. Den viden vil vi gerne dele ud af, så det bliver nemmere for jer. Derfor har vi samlet spørgsmål og svar på både stort og småt i en vidensbase. Der er de tungere juridiske temaer og de lidt lettere om vedligeholdelse af lejligheder.

VIDEN

MERE OM ANDELSBOLIGFORENING

Vi brænder for at hjælpe jer og har på meget på hjertet, så vi vil gerne fortælle mere om administration af andelsboligforeninger.

Som administrator for din andelsboligforening sikrer vi altid, at både bestyrelsen og andelshavere er klædt på til at træffe vigtige beslutninger om alt fra vedtægtsændringer, låneomlægninger til byggesager til valuar eller offentlig vurdering og forbereder generalforsamlingen nøje samt sikrer grundig opfølgning. Du kan finde mere om andelsboligforening i vores vidensbase HER. Du kan enten få hjælp til det basale med vores Økonomistyring, hvor det hele kører digitalt og uden din involvering, eller også vores Rådgivningspakke, hvor I får en daglig kontakt og sparringspartner. Uanset hvad I vælger, så er jeres andelsboligforening i trygge hænder hos Vest Administrationen A/S.

 

JURA FOR ANDELSBOLIGFORENINGER

Andelsboligforeninger kræver på mange områder ekstra juridiske kompetencer, da der ofte er særlige regler og love, som fx Boligreguleringsloven paragraf 5. Som administrator for din andelsboligforening giver vi dig adgang til en af de stærkeste juridiske kræfter på området i administrationschef, Timmy Lund. Læs mere om vores juridiske kompetencer HER.

 

SALG AF LEJLIGHEDER I ANDELSBOLIGFORENINGER

Når der skal sælges en andel i foreningen, ved vi, at det kan være betryggende, at der bliver taget hånd om det fra administrator for din andelsboligforening. Ved andelsbolig salg er vi med hele vejen, og vores erfarne handelsansvarlige sørger for en nem og sikker proces for alle parter. Det giver tryghed og mindre arbejde for bestyrelsen, og den nye andelshaver vil være registreret i systemet, uden at I skal bekymre jer. Hvis du ønsker at komme på venteliste til en andelsbolig, kan du bruge Waitly. Bemærk at Vest Administrationen ikke har nogen indflydelse på ventelisterne gennem Waitly. Du kan læse om vores samarbejde med Waitly HER.

 

BYGGESTYRING I ANDELSBOLIGFORENINGER

Et byggeprojekt er ofte omfattende. Vi har som administrator for din andelsboligforening den nødvendige ekspertise i både budgetplanlægning og samarbejde med byggeteknisk rådgiver. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvordan I planlægger jeres byggesag. Læs mere om byggestyring HER.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.