CASE : AB Taastrup Hovedgade 129 - 131 Problemfrit skifte og gode processer

Om foreningen

Foreningens navn:
AB Taastrup Hovedgade 129 - 131

Foreningstype:
Andelsboligforening

Antal enheder:
23

Ydelser:
Rådgivning

Kunde siden:
2018

VA administrator:
Gitte Sørensen

Skiftede på grund af anbefaling og informativ hjemmeside

Processen med at skifte til Vest Administrationen A/S foregik helt problemfrit

Da AB Taastrup Hovedgade skiftede til Vest Administrationen A/S, var de glade for, at det hele kørte uden problemer. ”Vi kunne konstatere, at der fra start til slut var styr på alle dele af skiftet. Vi oplevede kun Vest Administrationen A/S som en imødekommende og professionel organisation”, siger formand Nikita Schorlemmer Hindø.

 

Gode processer og kommunikation

”Vi har jo ikke så meget med Vest Administrationen A/S at gøre i dagligdagen, men man kan tydeligt mærke, at der er styr på processerne, så vores administrator kan gøre sit gode arbejde og hjælpe os. Da vores tidligere kontaktperson stoppede, gik det nemt med at få en ny, blandt andet takket være de gode processer”, siger Nikita Schorlemmer Hindø. Udover de gode processer er AB Taastrup Hovedgade også glade for den kommunikation, der kommer fra Vest Administrationen A/S, som Nikita Schorlemmer siger, ”både indhold og frekvens er meget passende, så vi kan bruge det i dagligdagen”.

Gitte er bare glad og holder tingene nede på jorden

AB Taastrup Hovedgade er begejstrede for Gittes humør og evne til at formidle. ”Gitte er altid glad og hendes gode humør smitter. Og så gør hun ikke tingene komplicerede, men formidler på en måde, så alle kan forstå det. Og skulle det ske, at der er noget, hun ikke ved, så er hun ærlig, undersøger det og kommer retur. Der er ikke noget med at prøve at finde på et svar. Gitte er også god til relationen og at finde balancen. ”Gitte er god til at ramme balancen mellem det professionelle og personlige, så vores relation er rigtig god, da man altid både får et grin og et godt råd. Udover dette svarer hun altid på enten telefonen eller email, og så lover hun ikke mere, end hun kan holde”, slutter formand Nikita Schorlemmer Hindø.

ANDRE CASES

Vores kunder fortæller, hvorfor de er glade for Vest Administrationen

SKIFT LET

Det er let at skifte til Vestadministrationen. Se hvordan her.

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud der passer til jeres behov.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.